TADADA Üzme kendini boşu boşuna canım ablamada deyildi ablam almanyaya gönderdi hiç bişeyi yok şimdi 2 yaşında hem türkçe hem ingilizce sayı sayıyor
Lucky Kerem2014 rabbim gönlüne ferahlık versin inşallah canım benim ben de duamı ettim evladın için birşey olmayacak allahın izniyle 🙏🏻
Msalbyrk Kerem2014 ne bleym kotu düşünürsem kötü olrsam 3 ay gecermi oyle bebeğim etkilenir ne gerek var kendmi de onuda nye strese sokayım hem oyle de olsa o benim canm saglk durumuna göre daha az yada daha cok sevcek deglm o benim herseyim ve ne olrsa olsun onu kucagmda istyorm☺
Smye Kerem2014 ayrıntılı ultrason ve ikili daha önemli saptama yüzdelerini araştırın lütfen üçlü test sadece yüzde 65 saptar boşuna korkuyorsunuz sevgiler
Zagrozunannesi Kerem2014 1:250 nın altı rısklı oluyor bende 2li test yaptıramadım 3 lü yapalım dedıler 1:193 çıktı bütün hasteneleri dolaştık sonra dedim Allah’ın vardır bi bildiği zamana bıraktım Allah’a şükür su an da bebegım kollarım da sapa sağlam 3 lü test tamamen sacmalık yanii.. kim yaptırdıysa yanlış çıktı takma kafana canım Allah’ın ıznıyle sapa sağlam doğar bebegın bol bol dua ett😘😘
Elvn Kerem2014 benim cevremdeki hamislerin coguna sakat demisler dowm sendromlu demisler kalbi durmus demisler ama hpsninde saglikli bebisleri oldu ultrasonda bi risk yoksa normal gryosa skntı yoktr canm Rabbim kucagina saglicakla versin ins 😀
Suzitosuzi Marygur benim kuzenimin de başına geldi çocuk doğar doğmaz enfeksiyon kaptı bekli de sebebi budur. Hiçbir testin yüzde yüz garantisi yok ki canım 2li testin bile sana ihtimal söyler diğer ihtimal de tutabilir. Allah sağlıklı sıhhatli kavuşmasını sağlasın her bebeğin inşallah. Sen dua et ayrıntılıyı bekle başka doktora görün. Ben de ne hikayeler duydum bebeğe sendromlu deyip normal olan mı dersin vs annenin psikolojisi çok önemli lütfen üzülme bebeğine inancını yolla 🙏🏻💕
Kerem2014 Zeynepali onda herşeyi haftasına göre normal dedi canım..ama ultrasonda down anlamak mümkün olmayabiliyor diyede ekledi..kesin sonuç amniyosentez dedi..insanın içine bir kere kurt düştümü için içini yiyor işte😔😔
2prenses_masal-oyku Mela down riskine fslan inanma valla hiçte bir doktora güvenmiyorum allah var annemede dediler özürli olur hormonları değişik şöyle böyle diye hiçççç kafana takma kimseyide dinleme onların söylediği %100 kesin değil doğru değil kürtaj içinde para alıyolar senin canın onların umurunda değil iyi bir doktor bulamıyoruz şu devirde ya
Mela 2prenses_masal-oyku aynen öyle ben her muayeneye 400 veriodum değiştim şimdi 450 veriom bakalım valla hepsi olmuş ticaret erbabi sağlıkçı yok . Ne olursa Allah'tan zaten öyle bişeye de inanmıyorum bebeğim eminim sağlıklı
2prenses_masal-oyku Essraa2 amniyosentezin riskli olduğunu bütün doktorlar söylüyor bence sizde normal olmuş olabilir ama kimseye tavsiyede bulunmayın bakarsınız bişey olur sonra size patlar kabak ki bende tavsiye etmem keseyi delip içinden su alıyolar yani bunun bi yerinin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ben
Essraa2 2prenses_masal-oyku ben sağlıklı demedim riskli yazıyor orda farkındaysanız ama bu doğumdan sonra mikrop kapıp senelerece çekceği anlamjna gelmiyo sadece o anlık bi riski var dedim ben
Selmayakup Üzülme canim Bizimde ikilide bisey çıkmadı 4 li de 1/89 cıktı detayliya girdik doktor anormal bisey görmedi çok şükür şuan 37 haftalık gebeyim kismet ne olursa bizim çocuğumuz ama böyle bi ihtimali düşünmemek te elde değil bende aylardır düşünüp duruyorum .
Kerem2014 Selmayakup rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin,,,ben bu testleri alıp profa gittim bana 2li testin temizmiş 3lü neden yaptırdın kendiniz kaşınmışsınız dedi ama gittiğim doktor ısrarla isteyince bişey diyemedim yani
kizbebekannesii Handevarolll canım seni okudum biraz da bnm bebeğimin de ense ve burnu iyi çıktı ama kan değerim 1/155 cıktı ıkılıde amnıyosentez falan dedi doktor ama korkuyorum napıcagımı sasırdım sen ne yaptın 😞
Handevarolll kizbebekannesii ben yaptırmadım kuzum sonuç fark edicek mi senin için önce onun kararlaştır yani down sendromlu olsa kıyabilicekmisin o cana önce kafanda belirginleştir sonra kararını ver ben istemedim hiçbir sekılde ben bu bebeğimin Canına kıysam öteki bebeğimde olmayacağı ne malum yada sevdiğim birine birşey olmayacağı nr malum rabbim sana bu imtihanı vericek ya doğmamış bebegıne ya sana ya eşine yada sevdiğin herhangi birine onun için şükret her haline kuzum rabbım en iyi bilendir teslim ol rabbime emin ol herşey o kadar değişecek ki 😊❣️
kizbebekannesii Elvn 1,35 mm çıkto ensesi doktor normal dedi burun kemiği de oluşmuş dedi ne blym kafam allak bullak oldu şoka girdim 😞
Alyamm Kerem2014 genelde üçlü testin doğruluk olasılığı pek yok benimde ikili testim temiz çıktı üçlüde istedi yaptır ne olcak dedi kötü bile çıksa kafama takmıycam sende takma rabbime dua et
Kerem2014 Alyamm boşuna yaptırma canım koca prof dedi banaki yaşım 37..2li temizse 3lüye gerek yok diye..bi bahane uydur o hafta gitmeyiver ben çok pişmanım eğer risk çıkarsa üzülürsün takıyor insan ister istemez içine bi kere kurt düşürdülermi yiyo içini artık
Alyamm Glitter benimde istiyor doktorum ikili temiz çıktığı halde yaptır diyor ama tecrübeli anneler hep ikili yaptır diğerlerine inanma dediler
Glitter Alyamm benim doktorum secenek vermedi, yaptirman gerekli dedi ve yaptirdim. Nasilsa sadece ultrasonla bakilip bir kan veriliyor, ne bebege ne anneye zarari yok