Selam kızlar 34 haftalık hamileyim karnımın alt kısmı ağrıyor acı gibi his yatarken sağa sola dönerken özellikle ve yürürken sizde yaşayan var mı neden oluyor ?
Gebelikte karnın agrıması
Aysedemirr benimde oluyordu bu haftalarda sonlara doğru yani gaz sıkışması oluyormuş annenin vücudunda şahsen benim ki gaz ağrısı gibi belli seninki de o olabilir belki canım
Deletedmom_52 bilemedim ki canım gaz sancısı gibi değil sanki yürürken felan oluyor bide yorulduysam oluyor genelde ama bilemedim
Aysedemirr ya bebek de büyüdü artık ağırlık da yapıyor olabilir canım
Aysedemirr korkma canım aynı haftadayiz bende var öyle ağrı. Genelde yatınca daha çok hissediliyor. Doktorum normal olduğunu söyledi
Aysedemirr Bende 34 haftalık gebeyim aynı problem bende de var 🙈 hatta benim sağ bacağımın en üst noktası da ağrıyor kasık ağrısı değil ama nedense bacak ve karın ağrısı çekiyorum özellikle yorulduğum zaman
Vala ben 20. Haftaya girecem benim de öyle agrı var yattığımda sağa sola yatsam ağrıyordu zor uyuyordum vala
Melikenl öyle de böyle bazen korkuyorum. Acaba çok mu yoruyorum. Kendimi bişey mi oldu felan diye de demek ki. Herkeste oluyor :)
alagulgoz Allah yardımcımız olsun valla canım inşallah atlatırız temizlik yapmam lazım ama korkuyorum camlar felan silinecek yarım edecek kimse yok napıcam hiç bilmiyorum :(
Aysedemirr 25 teyim böyleyim bende
Aysedemirr kendini çok yorma. Bugün boş günümdü evde temizlik yaptım şuan ağrılarım baya bı arttı. Yarın okula nasıl gideceğim kara kara düşünüyorum 🥲
Aysedemirr al bendende o kadar temizliğe kadın tuttum ama herşeyi kadın yapmadığından öncesinde dolap içlerini benim yapmam lazım 🤦 benimde yardım edenim yok tek başımayım Allah yardım eder inşallah dinlene dinlene yapmayı düşünüyorum daha hastane çantamız bile tam anlamıyla hazır değil inanın 🙈
alagulgoz benimde hiçbişeyim hazır değil. Canım temizlik yok bebeğin kıyafetleri yıkanmadı daha çok işim var 32.haftamda kaynanama dediğim de yarın doğumamı gidecek diyordu bu insanların rahatlığı beni öldürecek en sonunda
Aysedemirr vala boşver canım hiç kimseyi umursama sen kendin yavaş yavaş yaparsın dinlene dinlene ama halin varken şimdilerde yap çünkü zaman geçtikçe daha da halsizleşiyorsun 🙈
alagulgoz öyle de canım kayınvalidem bebeğin kıyafetlerini bende ütülemeye geliriiim. Felan demişti şimdi kendim yapsam küser mi beni niye çağırmadın felan diye bilemedim ama hiç gelsin istemiyorum her geldiğinde canımı sıkıyor çünkü 😏
Aysedemirr uykum gelmedi gece kendi kendime yaptım dersin kılıf giydir çünkü herşeye yorum yapan biri ise eminim aldıklarından dolayıda herşeye eleştiride bulunup canını sıkmaya çalışacaktır bide aldığın herşeye vakıf olmasına ne gerek var boşver herşeyide bilmeyiversinler 🤗
alagulgoz aldığım herseyi. Biliyor canım çünkü eşim her aldığımızı çekip atıyor kendi de gelince. Bakıyor bilemedim napsam me kendi annemi çağırmak istiyorum ne onu :)