Deletedmom_116 Ay valla az önce denedim bı fincan inşallah yarına kadar kendi sancım gelir açılmam olur diye yoksa suni yiyeceğim 😅😅 denedim yarın artık sonucu veririm inşallah 🤲😅
Doğumu tetiklemek?
AlmilaninAnnesiii Benim sancım var ama acilmam yok 😁😂Nasinolcak bu işler bilemedik Yarına benimde zurnanın zırt deidgi yer belli olcak😂😂😂
- Düzenlendi
AlmilaninAnnesiii henüz doğurmadım ama denemeye değer, ahududu ve adaçayını da içebilirsiniz. Hurmaya ek yapılacak sıcak duşta pilates topuna oturmak, merdiven inip çıkmak, karnınıza doğal suni sancı için çörek otu yağı sürmek
Deletedmom_116 Bende de yalancı sancılar var açılma yok yarın belli olacak herşey bakalım 😅
Findukli_Lokum Hepsini yapıyorum valla ne gelen var ne giden 😊
AlmilaninAnnesiii evet canım bana dediler benim postta gormussundur @Humeyraeslem1 forumun aktarı forumun sifacısı forumun babaannesi 😁😁😁
AlmilaninAnnesiii kaçıncı hafta canım tetikleme kankasi arıyorum 39+4 hem egzersiz hem içecek yapıp içelim birbirimizi gazlayalim😁😁
Burnumageliyoduslkmsn Ay evet evet onunkini okumuştum nerde oooo işe yarıyor mu 😅😅 @Humeyraeslem1
Burnumageliyoduslkmsn 40+5 bebeğim benimki 😅
AlmilaninAnnesiii apla sen hurma ağacı kaynat djsjsjs
Burnumageliyoduslkmsn 🤣🤣🤣 babanemi yaşımı söyleyip utandirayimmi seni valla kızlar inşallah sizde faydasını görürsünüz ben gördüm
AlmilaninAnnesiii Yarıyor canım yani bende yaradı çok şükür
Humeyraeslem1 söylesene kız xjsjsjs dememe bakma bende de var o taraflar djdjdj masaj sülük hacamat akupunktur eğitimi aldım aktif yapıyordum dshsjsjsjs bendede var babaannelik😶😁😁 benimde yaşım küçük özelden tahmin et bakiyim dhsjsjdd
Humeyraeslem1 kaç kere yapıp içtiniz de doğum başladı ve nasıl ne kadar süre sonra başladı hiç açılmam yok benim yarına kadar olmalı 😅😅😅
AlmilaninAnnesiii aynı kafadayiz 😁😁 özele bak bir
AlmilaninAnnesiii ben bir gün evde içtim ertesi gün sancilarim başladı kız kardeşimde koca bir kavanoz kaynatıp süzüp getirmişti ilk gittiğimde 2 santim acilmam vardı saat 6 hastane bahçesinde onu içtim yürüdüm içtim yürüdüm 9da 3 santim falan olmuştu 11de 4 5 santimle doğum haneye alındım tabi artık icemedim🤣🤣 ve 4te bebeğimi kucağıma aldim