Eksijelibon merhabalar ,
Öncelikle bende tüp bebekle hamileyim ve bende aşırı pimpirikli bir insandım. Doktoruma sürekli sma için test yapsak mı ? ,Şunu yapsak mı? , şu nedir ? Bu nedir ? , yani sürekli bu forumlarda okuduğum şeyleri sorup sorup dururdum. Bunun sebebinin zor yollardan gebelik elde ettiğimiz için olduğunu düşünüyorum. Kolay olamadı ya sanki o kötü şeylerde bizi bulurmuş gibi işte alakası yok aslında .Bundan nasıl kurtuldum söyleyim. Doktorumun bir hastası sürekli gebelik kolestazı nedir ? Bilmem ne gibi bu konu hakkında sorular soruyormuş ve nitekim bu durumu yaşamış. Doktorum d bana bu işlerin enerji ile ilgili olduğunu ve enerjimi yüksek tutup iyi şeyler düşünmemi söyledi. O gündür artık çok pimpirikli değilim. Sadece dikkat etmem gerekenlere dikkat ediyorum ,haricinde burada ve farklı forumlarda okuyorum yani neler neler var yok o sürülmez , yok o yenmez gibi tuhaf şeyler .Ciddi zarar verecek seylerden uzak olduktan sonra ve rahat bıraktıktan sonra bir çok şeyi emin olun hersey daha iyi ilerliyor .🙏🏼 Umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız 🧿🙏🏼♥️