Fik Kızlar merak ettim aynı yemeği kaç gün yiyorsunuz maksimum ya ben kaynanam ile yaşıyorum da bir yemek yapıyor 3 gün 4 gün bitene kadar yiyor bende maksimum 2 gün yiyorum başka şeyler hazırlıyorum kendime sizce kaç günlük yemek atılmalı 🙄 hep diyorum az yapalım çok yapmayalım ama yok
Amineazra Fik genelde iki günlük yapıyorum çok nadir üçüncü günü yerdim fakat hamilelikte dikkat ediyorum taze olmasına herşeyin
Fik Kelle0129oekd sorma kız yemek yapalım diyince var dolapta diyor 😂 kız hamileyim korkuyorum yemiyorum kendime yapıyorum birşeyler
ms_annisko_ Pilav türevleri tek gün çorba sulu yemek max iki gün. Kalmaması için az yapıyorum genelde, günlük yemek en iyisi
Fik Snmkrby1_ en iyisi günlük yapmak da alışmış anne oğul 🤦🏻♀️ 1 yemek yapınca 3 gün yeriz diye yapıyor hep diyorum az yapalım günlük morali bozuluyor 😶
Fik Humeyraeslem1 anlayabilsem kuzu evlendiğimizden beri öyle az az yapalım 1 gün hadi taş patlasın 2 gün yiyelim diyorum yok bir yapışta en az 3 gün yiyor tadı güzel diyor da ne bileyim hamileyim korkuyorum yemiyorum kendi annem bile şaşırıyor
Fik Amineazra bende dikkat etmeye çalışıyorum da kaynana ile biraz zorlaşıyor morali bozuluyor az az yapalım hergün yapalım diyince
Kirmizibasliklikizzzzz Fik Çok nadir 2. güne kalır yemeklerim az yapmaya çalışıyorum, ilk yaptığın her zaman daha güzel oluyor. Bu yüzden hergün taze taze yapıyorum yemeklerimi, bitiriyoruz yarına yenisini pişiriyorum.
Tatlicilek Fik ben de kaynanamla yaşıyorum. Evde çok çeşit yemek oluyo ve hepsi aynı anda yenemeyecegi için bitmiyor. Et yemekleri hemen bitiyo da zeytinyaglilar belki 1 hafta boyunca masaya koyuluyo. Ekşiyinceye kadar yeniliyo. Kendi annem de şoka giriyo öyle şey mi olur max 3. Gün yenmez diyo.
_tuuggcce_ Az yapmaya çalışıyorum genelde. Bazen yarın uğraşmayayım diye 2 günlük yapıyorum ama en fazla 2 gün. Gün bile bana ilk yaptığım gibi gelmiyo ki 3.gün artık yok yani
Kelle0129oekd Fik benim kaynanam da öyle bişey olmaz ki der geçen ay kızı gelmişti 3 günlük kuru fasulyeyi sofraya bırakmak istemişti Allahtan kızı kızdı da vazgeçti 🥴
Snmkrby1_ Fik hoca bildiğini yapar derler ne dersen tam tersini yaparlar bide mideleri nasıl kabul ediyor anlamıyorum ağızlarını açtıklarında da en iyi avrat onlar olur 😂
cokkasmabeabi Fik 2 günlük oluyor genelde. 3 güne sarkarsa (bazen elim bereketli oluyor) eşim isyan ediyor 1 haftadır aynı yemek diye 😂🙈 2 günden fazla da durmamalı bence yemek
Amineazra Fik evet bizde bi ara öyle yaşadık yemekleri ben yaptığım için ne kadar yaparsam o kadar yiyiyorduk ama en azından kendinize bir şeyler hazırlayabiliyorsunuz o iyi olmuş (uğraşmak istemediği için öyle yapıyor diye düşünüyorum)
Fik cokkasmabeabi kız atıyorum ıspanak yaptın 1 tencere yapıp 3 gün yiyeceğine az yap 1 gün ye 2. Gün taze taze yine yap aynısını mesela 😶