ilzannliy selinsmother kilolu olduğu için mi sezeryan oldu acaba ultrason ve doğum kilosu arasında fark var mıydı? Biz de 38 haftalığız 3580 gram dedi doktorumuz
Gamzenur58 Vaveylaanur bilmiyorum korkuyorum bende özele randevu aldım tekrar 2 hafta olmadı daha 9 gün önce 890 gramdı bu kadar sürede bu kadar kilo alamaz değil mi 😔
Vaveylaanur Gamzenur58 belkide makine yanlış ölçmüştür moralinizi bozmayın dediğiniz gibi başka doktorada gidin onunda fikrini alın
Gamzenur58 tatliheyecanim02 canım normal yiyorum ekstra dikkat etmedim aksine cok stresli bi dönemden gectim psikolojik olarak falan baya çöküşteyim böyle olması iyi mi kötü mü bilmiyorum
CemrePektas Gamzenur58 makinadan makinaya bile fark ediyor. Benimki 28 haftada 900 gram dedi doktor. İlk bebeğim 39da doğru 3600. Yani sağlıklı olsun da kilolu olmasına gerek yok, tontikse de tontik doğar doktor sorun yok dediyse tabi 😂
Gamzenur58 CemrePektas aynen öyle canım doktor bi sıkıntı yok gelisimi haftasıyla uyumlu dedii ama içime yinede kurt düştü tabi 😌😌