ElaytA Gamzenur58 sanki biraz gibi gibi masaallah kuzucuga 😍 Bizim kiz 28. Hafta da 1370 gr di. Doktor bisey dedi mi peki
Herseyguzelolsun7 Gamzenur58 28+0’da 1576 gram çıktı doktorum takip ve diyet verdi. Yarın tekrar çağırdı ilerlemeyi görmek için beğenmezse diyetisyene gönderecekmiş. İki hafta öndeydi sadece
35_tecrube Gamzenur58 ben bugün gittim kontrole 27 haftaligim 1100 gram herşey çok güzel dedi doktor galiba sizinki fazla biraz
Gamzenur58 ElaytA doktor suyumun fazla oldugunu söyledi yarın şeker yüklemesi icin cagırdı ama gelisimi normal dedi
Gamzenur58 Herseyguzelolsun7 fazlamıymıs yaniii bana hicbirsey demedi doktor seninki fazlaysa benim ki ne oluyoo 🙂
Herseyguzelolsun7 Gamzenur58 suyu da fazlaymış ya şeker yüklemesinde belli olur inşallah her şey yolundadır ❤️ Ben de yarın gideceğim böyle almaya devam etmesin diye uyardı diyet başladım iki haftada 3 kg verdim bakalım bebek nasıl yarın
tatliheyecanim02 Gamzenur58 nasil besleniyorsun acabaa benim bebeğim 10 gun geride kalmış haftasina göre, kilo aldırmam lazim 22 haftaligim
Gamzenur58 tatliheyecanim02 canım normal yiyorum ekstra dikkat etmedim aksine cok stresli bi dönemden gectim psikolojik olarak falan baya çöküşteyim böyle olması iyi mi kötü mü bilmiyorum
Vaveylaanur Gamzenur58 25+5te 820 gram dedi doktor normalmiş şeker mi var acaba sizde bende şeker yüklemesinde şeker çıkmasına rağmen kilosu ve suyum iyi çıktı
Gamzenur58 Vaveylaanur bilmiyorum korkuyorum bende özele randevu aldım tekrar 2 hafta olmadı daha 9 gün önce 890 gramdı bu kadar sürede bu kadar kilo alamaz değil mi 😔