ES_es-Es glz87 benimde haftam aynı ve bugün yaşadım korktum açıkçası ama üşüttüm acaba ondan mı diye düşündüm, sizde ishal dışımda bulanti, karında sertleşme ve gaz sancısı gibi yada hafif bel karın belli olmayan ağrı var mi
glz87 ES_es-Es benimde karında sertleşme belde ve sırtta ağrı çok oluyo bazende ayaklarım ağrıyo bir de çabuk yoruluyom
tazeanneeeeeeeee glz87 Bazen benimde aşırı derecede karnım çok sert oluyor sığınamıyorum resmen çok yemek yemiş gibi hissediyorum
Feyzaclk tazeanneeeeeeeee benim de sürekli öyle ama tam ishal de diyemem. İlaçlardan oluyor bence. Özellikle demir ilacı ve magnezyum
tazeanneeeeeeeee Elaninannesii01 Soğuk kahve içmiştim galiba o yaptı iki gün birmşey yiyemedim ama şükür Şuan iyiyim dediğiniz gibi su bile içemiyordum muz iyi geldi denemenizi tavsiye ederim
tazeanneeeeeeeee FilizinAnnesi İnşallah bidaha olmaz ama olursa eğer aklımda olsun teşekkür ederim 🙏☺️
tazeanneeeeeeeee Esrassoysal İki hafta cidden uzun süre ben ilk gün doktoruma sordum acile gidip serum taktırmamı çabuk toparlanacağımı söylemişti isterseniz doktorunuza danışın
glz87 tazeanneeeeeeeee aynen olabilir genel de kırmızı et yediğim zaman oluyo yani köfte falan yediğimde🤭😊
glz87 tazeanneeeeeeeee benimde 2.30 litre su içmem lazım günde ama içemiyorum içtiğim zaman da rahatsız oluyorum karnım çok sert oluyo😔 buda beni rahatsız ediyor 😔 ama mecburen de içmemiz lazım 😊
2019-ikra tazeanneeeeeeeee bendede aynı durum var canım dünden beri 33 haftadayım bende geçmiyor leblebi haşlanmış patates yedim geçmiyor
2019-ikra dilay_06 su içmeye korkuyorum İnan ki napıcaz bilmiyorum hamile olunca insan daha bir tedirgin oluyor
Sanie tazeanneeeeeeeee benimde o haftalarda ishal vardı canm ve ne yaptıysam gecmedi cok uzun süre sürdü yaklaşık 3 hafta shu an 37 haftamdayim daha yeni gecmeye başladı desem yalan olmaz Doktoruma sordumda banada bol su ic demişti
tazeanneeeeeeeee Sanie Ara ara benimde oluyor ama ilk zamanki çok kötüydü hiç durmuyordum ne yediysem direk tuvalete gitme ihtiyacı duyuyordum Şuan iyiyim şükür düzeldi 🙏
Lur-2006 tazeanneeeeeeeee ben de 30 ü bitirdim hamileliğimin başından beri hep ishalim. Bence haplardan kaynaklı.