Hilal2901 tazeanneeeeeeeee birseu dokunmuş olabilir haftanız biraz erken cünkü❤️ Üşütmüş de olabilirsiniz
Elaninannesii01 tazeanneeeeeeeee ben canım aşırı derecede canım çiğköfte çekti hemde etli dayanamadım yedim sonra korktum bişe olur diye sonra ishal oldum ağrısı kusması derken bugün kendimi doktorda buldum bol su için diyorlar ama içemiyorum yediğin birşeyde dokunmuş olabilir yani
tazeanneeeeeeeee Hilal2901 Evet üşütme de olabilir dün gece başladı bugün devam ediyor dün akşam soğuk kahve içmiştim oda yapabilir
Bet1 tazeanneeeeeeeee yani bende ara ara oluyor dediğim gibi bende yeni başladım yapıyor ilaçlar 32+3 um
Hilal2901 tazeanneeeeeeeee bol su için düzelir diye düsünüyorum 1-2 gün devam ederse doktorunuza danışmanız daha iyi olur
tazeanneeeeeeeee Bet1 Siz farklı ilaca mı başladınız ben hamileliğimin başından beri aynı ilaçları kullanıyorum
tazeanneeeeeeeee Hilal2901 Evet haklısınız su iyi gelebilir perşembe doktor kontrolümüz var kesinlikle soracağım 😍
FilizinAnnesi Canım probiyotik kullan 🙏 bende bir haftadır yaşıyorum ve ağır geçiriyorum muz patates haşlaması ve probiyotikle biraz kendime geldim çok şükür 😇
tazeanneeeeeeeee FilizinAnnesi İnşallah bidaha olmaz ama olursa eğer aklımda olsun teşekkür ederim 🙏☺️
tazeanneeeeeeeee Elaninannesii01 Soğuk kahve içmiştim galiba o yaptı iki gün birmşey yiyemedim ama şükür Şuan iyiyim dediğiniz gibi su bile içemiyordum muz iyi geldi denemenizi tavsiye ederim
Esrassoysal 2 haftadır ishalim. Ne yesem lavaboya gidiyorum. Bebeğe zararı olur mu. Korkuyrm. 35 haftaligiz. Haziran 1 doktor randevumuz var.
tazeanneeeeeeeee Esrassoysal İki hafta cidden uzun süre ben ilk gün doktoruma sordum acile gidip serum taktırmamı çabuk toparlanacağımı söylemişti isterseniz doktorunuza danışın
Esrassoysal Elaninannesii01 geçer diye bekledim. Hata yaptım aslında. Yarın sağlık ocağına gitsm olur dmi
ES_es-Es glz87 benimde haftam aynı ve bugün yaşadım korktum açıkçası ama üşüttüm acaba ondan mı diye düşündüm, sizde ishal dışımda bulanti, karında sertleşme ve gaz sancısı gibi yada hafif bel karın belli olmayan ağrı var mi