Zehross03 semadrd bulantı kusma ağrı sızı yoksa çok hiçbişey olmaz iyi gelir bende önümüzdeki ay düşünüyorum 6. Ayımda hamilelerr eğlenmesinmi 🥰🌼
semadrd Zehross03 bebi gelmeden başbaşa son tatil olucak valla bende çok istiyorum allahıma şükürler olsun hamile değil gibiyim sadece hala çalıştığım için yorgunluk oluyor onun dışında ağrım sızım hiç yok siz ne tarafa gideceksiniz😍
Hazalaskin semadrd denize girilebilir ama havuz bana hiç hijyenik gelmiyor hamile değilken bile ne zaman girsem idrar yolu iltihabı+ortakulak iltihabı ile uğraşıyorum bı kaç ay
Zehross03 semadrd En yakın Antalya var Şimdilik Çok uzun yol gidebileceğimi düşünmüyorum kemere falan gideriz büyük ihtimal siz
Hazalaskin semadrd dikkat etmekte fayda var canım girme bencede havuza çünkü idrar yolu enfeksiyonu tehlikeli sonlarda erken doğuma falan sebep olur demişti doktorum
mylittlebabym 4 aylıkken gittim çok keyifliydi hiç sıkıntı olmadı ama 32 iken belki riskli olabilir dikkat etmekte fayda var doktorunuza sormalısınız :)
semadrd mylittlebabym teşekkür ederim canım dikkat edicem tabi anaokul öğretmeniyim ben gün içinde eğil kalk zıpla falan birçok hareket ediyorum doktora gidiyorum bir sakıncası var mı diyorum eskiden nenelerimiz napıyomuş tarlada istediğin hareketi yap diyor 😂 ama tabikide kendimden önce bebiş önemli şuan dikkat edicem🙏🏻🩵
anayimbenanaaaa semadrd bende 34 haftalıkken gittim allahım o yolculuk bana ölüm gibiydi her yerim uyuşuyor kemiklerim batıyor ayaklarımı uzatsam ayrı bir dert uzatmasam bir dert.tek yolculuk sırasında zorlandım ben geri kalan çok rahattı
semadrd anayimbenanaaaa tabi sürekli sabit oturmak zorunda olunca ağrır insanın her yeri o yüzden sık sık mola verip yürümek lazım😞
Eylulmom_ semadrd ben yazlık bölgede oturuyorum hamileliğimin son haftaları sıcağa denk geldi bol bol denize girdim doktorum aksine dogumu kolaylaştıracagını söyledi sadece sık sık üstünü değiştir ıslak kalma enfeksiyon kapma dedi dikkat etmen gereken ıslak kalmaman canım
semadrd Eylulmom_ ay sağol kuzum bende severim yüzmeyi normal doğum istiyorum allah nasip ederse ama havuza girmedin dimi
adatuna semadrd 19 mayıs’ı birleştirip tatile gittik, haziranda da tatile gidicez, hatta 1 ay sonrasında yine biraz şehir dışına çıkıcaz 😂😂 bence hiçbir şey olmaz
27betul semadrd aynı şekilde bende 32 haftalık olduğumda izne ayrılıyorum ve tatile gidicem izne ayrıldıktan 3-4 gün sonra 🤭 bende doktoruma sordum ve gidebilirsin dedi hatta yüzmek ağrılarına iyi gelir dedi
semadrd 27betul allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin kuzum senin de şimdi kaç haftalıksın bide bu doğumdan sonra iki ay doğumdan önce iki ay rapor ücreti alıcakmışız galiba hiç bilgin var mı ne kadar olduğundan
27betul semadrd amin canim insallah sende sağ Salim kucağına al bebegini 🤭 simdi 31+1 haftalığim. Ben devlet memuruyum onun için bizde rapor ucreti yokmus yani bi bilgim yok