Annecik3535
Benim ilk gebeliğimde lekem oldu hastaneye gittiğim düşük tehliken var dediler tahlillerde kan uyuşmazlığı olduğunu öğrendim 6 haftalıktım iğne olman lazım dediler bi gece sabaha kadar hastanede o iğneyi bekledik iğneyi oldum maalesef 2 gün sonra düşük yaptım 😓

Annecik3535 Canım biz de vardı 28. Haftamda uyuşmazlık iğnesi vuruldum korkacak bişey yok şuan 31 haftalığım maşallah çok şükür bebek de bende iyiyim bunu kafana takıp stres yapmana gerek yok hamileliğinin keyfini çıkar bebeğin de 8. Haftalarda ultrason da görünür ve kalp atışını da duyarsın ❤️

Annecik3535
      Henüz gebe değilim ama bizimde uyuşmazlığımız var doktorumdan ön bilgi almıştım 27-28. Haftada iğne olacağımı söylemişti 🌸

Annecik3535 bizim de var 7. Haftadayım lekelenmem oluyordu dün iğneyi yaptılar ilerleyen haftalarda tekrar yapılacak

Annecik3535 bizimde var canım endişelenmene gerek yok içini ferah tut ilk çocuğumda lekelenmem oldu 2 kere iğne oldum gebelik sürecinde bir kere de doğumdan sonra bebeğin kan grubu seninle aynı değilse ona bakıp yapiyorlar şuan ikinciye hamileyim daha yeniyiz suanlik şükür sıkıntım yok ama doktorum lekelenmem olursa 24 saat içinde iğne olmam gerektiğini söyledi

Annecik3535 benim eşimle de var eğer erken haftalarda kanama vs olmazsa 28. Haftada kalçadan bı iğne vuruluyorsun o kadar doğumdan sonra da bebeğinin kan grubuna Göre tekrar iğne gerekiyor

Annecik3535 hiiiç panik olma canım 28. Haftada bir aşı oluyorsun sonra da doğumda yapıyorlar. Ama kanaman vs olursa daha erken aşını yapıyolar. Bizdede var kan uyuşmazlığı 21. Haftada çok az kanamam oldu iğnemi vurdular. Ara ara uyuşmazlık testi yapıyor doktorum ilaç etkisi geçtimi diye geçtiyse tekrar yapcak. Bir de doğumdan hemen sonra yapıyolar anneye. 33. Haftadayım ben de 🍀

gozkarag yorumlar az da olsa içimi rahatlattı valla 🥰 ama kan uyuşmazlığı olduğu için mi bu hafif kanama oluyo ?

Annecik3535 benimde uyuşmazlığı var.İlk bebeğim düşük oldu onda vuruldu kürtajdan sonra tekrar gebe oldum 28.haftada vuruldu doğumdan sonrada gerekli olursa vuruluyor o kızım şuan 30 aylık şükür ☺️ Tekrar hamileyim yine iğnesini oldum şükür sıkıntı olmuyor

Annecik3535 yok kuzucum ya kendini yorman çok yürümen bisürü şey sebep onun hiçç alakası yok panikleme sağlıkla doğcak küçük bebişler inşallah ❤️❤️

gozkarag peki ben süt içemiyorum ne kadar zorlasam da geri çıkartıyorum 😔içimin kakaolu sütünden içsek herhangi bişe olur mu siz ne içiyosunuz ? 🥰

Annecik3535 ben her gün süt içmiyorum ne yalan söyliyim. Şey yapsan sütün içine çok az bi kahve atsan? Diğerlerinde katkı maddesi vs olabilir çünkü. Ben dikkat etmiyorum çok ya bazen yapasım geliyo ay muz ceviz süt portakal suyu falan diye de genelde ne bulursam yiyorum içiyorum aksjalajs ama kola gibi asitli şeyler içmiyorum tabii. Kahvede günde bir tane içiyorum sade o da.

Annecik3535 bizimde kan uyuşmazlığımız var ilk gittiğim doktorum sağolsun unuttu söylemedi iğne vurulmam gerektiğini benim de ilk gebeliğim. Çok şükür hiç lekelenme ya da kanamam olmadı. 30. Haftamda bu tarz sorumsuz davranışları yüzünden başka bir doktora geçtim o da 30 lu haftalarda artık lekelenme olmadıkça yapmamayı tercih ediyorum doğumdan sonra bebeğe bakıp ona göre yapıcaz dedi. Bir sıkıntı yaşamadım şimdilik

Annecik3535 bizimde varr 28 haftada bir iğnemiz sonrada doğumdan sonra tekrar yapışıyo bir sonraki gebelik için . Korkma benim kzıım 30+6 da dünyaya geldi küçük ptamatüre şimdi 2 yaşında oldu kardeşini bekliyoruz . Şuanda 30. Haftamdayım hine aynı şekilde iğnemi haftasında vurulduk doğumdan sonra inşallah tekrar 😇