6 haftadır gebeyim ve çalışıyorum bu hafta kanamam oldu düşük riski olduğunu söyledi doktor çalışmakla ilgili net birşey söylemedi sizce ne yapmalıyım aranızda çalışan var mı ilk gebeliğim bu arada

Havacelk su an ben de kanıyorum 10 gün daha rapor verdi. Yatıyorum hep rabbim yardımcımız olsun

Banada 1 hafta rapor verdi doktor 1hafta sonrası için ne yapmalıyım diye düşünüyorum A

Esracigdem
      Umarım biran önce kanaman biter sağlıklı bir şekilde bebeğini eline alırsın gerçekten zor bi süreç 🥺

Havacelk ilk 4 ay çalıstım ve aşçılık yaptım. Kanamam olunca 10 gün rapor verdi. Sonradan istersen uzatırım raporu dedi. Eşim uzatalım dedi işin ağır dedi. doktorumda istersen eşini yataga bağla bebiş sağlıklı değilse düsecekse düser demisti. Ben de çalısmaya devam ettim kafam dagılıyordu işteyken suan sağlıklı cok sükür dogum bekliyoruz❤️ İlki düşük bu arada. Stresten ve kaygıdan olabildiğince uzak durup doktoruna danısarak bir yol izle bence

Hilal2901 ya bende işi bırakmam istemiyorum eşimde aynı şekilde bırakmamı istiyor bende ikilemde kaldım bebeğe zarar mı diye içim biraz rahatladı sizin yazdıklarınızı okuyunca evde oturamam gibi geliyor banada

Havacelk iş yerinde dikkat et demisti bana doktorum sadece rahime yük vererek ağır kaldırma demisti okadar. Cidden kafan dagılıyor çalısınca öbür türlü ay bisiy mi oldu bebek iyi mi öyle mi böyle mi daha cok stres yapıyorsun🥲