Deletedmom_116 zge13 birinde öğlen 12 den gece 12 ye kadar bekledim resmen kanım kaybolmuş söylemiyorlar üstlerine gittim bu ne böyle diye o şekilde Kayboldu dediler. Bide suç bendeymis gibi çeneleri açıldı
Ayezhanim zge13 canım bağlı bulundugun il sağlık mudurlugunu ara canım hatta şikayetin karşılık bulmazsa cimere iletecegini belirt bak bakalım nasıl ilgileniyorlar
zge13 Ayezhanim bı araştırayım yani bu şekilde olmayacak hangi arkadaşım şehir hastanesi nde doğuma gitse son anda meddem den çıkıyor. 9 ay dolmuş geçmiş şimdi hiç görmediğim bı hastanede doğuma gitme fikri de tedirgin ediyo 🙄
Deletedmom_116 zge13 Alla alla garip İki çizelge oluyo biri kalp atışı alttaki sancı sancı 100 den fazla olmaz zaten 100 oldugunda doğum başlar
zge13 Deletedmom_116 altta kız altta ben ekrandan bahsettim şimdi nst kağıdında altta belki cihaz farkı olabilir anlayamadım o zaman ya da düşün yani o denliydi yine de ister yat ister git dediler 😅 e madem doğum değil neden kalayım gidicem dedim ben de
Ayezhanim zge13 çok haklsiisn canım ama ben ilk dogumumda öyle oldu özel takipliydim bir anda devlette doğum yapmak durumunda kaldım şükür problemsiz oldu ama insan tedirgin oluyor çok kotu muamele ediyorlar
zge13 Deletedmom_116 😅😅😂😂 bı de cevap vermeye çalışmaları hayır karşındaki insanın da o an bı stres yükü var ona göre muamele etseler eyvallah ama yok iki gün önce gelmiş diye doktora yanlış bilgi veriyor en çok kızdığım nokta neyse bakalım böyle böyle hak topluyorlar
Deletedmom_116 zge13 Aynen aynen bide bizim ilgimiz yok deniliyo he cagnim ben kendi kanımı aldım yolladım😂
zge13 Deletedmom_116 😂😂 baktım çok vermişim birini geri aldım aksbsi bahane kalmadıkça sacmaliyrplar zaten 😂
Deletedmom_116 zge13 Yok öyle dünya kuzu Çayını keyfini yapıyorsa benim paramla banada dört dörtlük bakaacak .
zge13 Deletedmom_116 kafalar başka yerde oldukça daha çok hasta devleti bırakır sonra işsiz kalınca anlarlar
zge13 Ayezhanim sanki zorla o masaya oturtulmuş gibi muayene ediliyoruz özellikle acil de yazık günah ama herkes özele gidince işsiz kalınca anlarlar amaç zaten özele yönlendirmek gibi geliyor bana artık başka bir şey değil