Hamileyim henüz kac haftalık onu da öğrenemedim. Ama doktor araştırıyorum. Paylasabilirseniz çok memnun olucam.
Ankarada iyi bir kadın doğum doktoru önerisi
Etimesgut şehit Sait Ertürk devlet Hastanesi’nde Hüseyin halilzade hocayi tavsiye ederim
Edaayk94 ben memorial Ertuğrul Karahanoğlu takipliyim çok memnunum rahat bir süreç olarak ilerliyor, tüm kontrollerimde renkli fotoğraf veriyor, herşeyi detaylı şekilde anlatıyor. tamamlayıcı sigorta geçmediği için koru ve alife a gitmiştim birer kere ama cidden bildiğin devlet gibi sıra bekledim ve doktorlar da değişikti, renkli bebek fotoğrafı da vermediler. Haftaya da liv e gidicem denemek için orası da baya övülüyor
Tatli2 adam çok iyi demişsiniz zaten o yüzden tavsiye ediyorum. Hanımefendi yeni hamile olduğunu söylemiş ilk muanelerde tüm kan değerlerine Organ ve idrar tahlillerine bakıyor ihtiyaç durumuna göre vitamin vs. veriyor. Baştan sağma bakmıyor. Son haftalara kadar gönül rahatlığıyla gidebileceğiniz bir doktor sadece son haftalarda ultrason değil nstye sokuyor
Cicek_1 ayrıntılı olarak kilo boy yada bebeğin pozisyonu falan pek soylemıyor ama onun dısında iyi bir insan. En azından yüzüne bakıp konusyır insan gibi davranıyor. O hastanede Bi de tuba korkmaz Dı sanırım. Allah uzak etsin oyle doktorlardan. İnanılmaz farklı negatif bir doktordu kaçarak uzaklaştım odasından desem yeridir.
TheMuhtesem doktor sizi aydınlatıyor mu yani gereken açıklamayı detayları paylaşıyor mu
TheMuhtesem livde gittiginiz doktoru ve memnuniyetinizi paylasirsaniz sevinirim
Yıllar öncesinden bi doktoru bulup takibe almıştım kadın hastalıklarını anlatıyor diye doğum doktoruymuş aynı zamanda hala da takip ediyorum bayılarak izliyorum hepsini kesinlikle ilgili alakalı bilgili bi kadın belli eğer Ankara da olsaydım gözüm kapalı giderdim özel kliniği var ameliyatlarını da hastanede yapıyor Dr Zahide Küçük ismi Instagram üzerinden bakabilirsiniz. 12 haftalık hamileyim eğer olur da yolum Ankara’ya düşerse bi muayene olmak çok istiyorum bence sizde bi bakın derim 🥰
- Kan testimi vermeye gittigim yer tesadüfen sectigim medical park batikent tülay özkılıç. Bugün de 3.kez kan vermeye yinr ona gidicem. Henüz ultrasonda görülecek evreye gelmemis. Bu kan tahlileri vs bebek ultrasonda görüldükten sonra istenen tetkikler mi? Doktordan emin değilim medical parktan da ama doktor çok sicakkanliydi
Kesinlikle ve kesinlikle ümit korucuoğlu
Memorialde Ertuğrul Karahanoğlunu gönül rahatlığıyla önerebilirim. Tecrübe ve bilgisine çok güveniyorum. Bir sağlıkçı olarak yazıyorum.🍀