Ozlemr semabrcn deletedmom01 haklısınız valla kızlar 🙂 benim özel sağlık sigortam var o yüzden ona güvenerek arayıp sormuştum gebeliğimin başlarında 🙂
pamuksekerinannesi Sevgiarslan Bende indirdim ve instagramdan takip ediyorum.. Ablam 2 çocuğunu da onda Doğum yaptı çok memnun kaldı o dönem medical parktaydı ama şu anda kendi özel muayenehanesinde 400 tl muayene ücreti o yüzden gitmiyorum 🙈😂
HasanFatmazkanKara BEnde takip ediyorum aşırı da seviyorum kendisini ❤❤ Ankaradayim eğer burda olsaydi kacirmaz onun hastası olurdum ve meleğim onun ellerinden dogardi ona yakın olup hastasi olanlar bence çok şanslı
pamuksekerinannesi HasanFatmazkanKara Aynen cnm ama benim şu an gittiğim doktorda çok iyi o yüzden bende şanslıyım 😍
Sevgiarslan Aselimm bebek takip programi canım ama icinde çok güzel videolar var bilgilendirici cok faydası olacağına eminim🤗 programin adı drbanuciftci
Asu33 Ozlemr İşini severek yapıyor ki buralara kadar gelmiş hakediyor bizim için uçuk bi muayene ücreti de ünlüler için çerez parası 😂😂😂
Sevgiarslan Asu33 ahh canım kıyamam sana ya bende baslarda izlerken cok duygusallasiyordum çünkü çok içten anlatıyor herşeyi 🤗😍