Sevgiarslan Kızlar bu kadin muhteşem bi doktor. Youtube da bütün videolarini izledim herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor ve herkesin anlayacağı şekilde anlatıyor. Ben programını da indirdim cok güzel yazılar var tavsiye ederim🤗
gizemmm Sevgiarslan biz 37. Haftadayız eşimle her hafta izliyoruz çok beğeniyoruz çok güzel anlatıyor ☺
sevilayumitozdemir Sevgiarslan bende izliyorum videoları ama biraz pahalı 😂 kliniği var, anlaşmalı olduğu hastanede doğum yapıyor nişantaşında yeri 😊
Asu33 Sevgiarslan İnstagramda furkan kayabaşoğlunu takip ediyorum ben de o olsun istemişimdir doktorumun 🤗 normal doğumu sakin ve güzel yapıyor ki insan normal istiyor 😀
deletedmom01 Sevgiarslan bende takip ediyorum.cok iyi ve guler yuzlu bi dr keske o doktorum olsa cok isterdim 😊
deletedmom01 Asu33 Ewet Furkan bey'de cok iyi bir dr bende instagram kullandigim sirada takip ediyordum kendisi normal dogum videolarini cok takip ediyordum cok iyi bi dr 😊😊
Asu33 Sevgiarslan Evet çok kolay oluyormuş gibi yapıyor bi de duygusal bazılarında ağlıyorum hormonlar işte ☺🤗
dilaraserdar banu hanımı çok uzun zamandır takıp ediyorum Yeryüzü doktorları projesine katılmıştı çok isterdim hastası olmak hatta bi ara bazı sorularıma e mail ile yanıt vermişti sağolsun çıkarttıgı uygulamayı da kullanıyorum, oldukça faydalı👏🏻👏🏻💕💕
Sevgiarslan Asu33 ahh canım kıyamam sana ya bende baslarda izlerken cok duygusallasiyordum çünkü çok içten anlatıyor herşeyi 🤗😍
Asu33 Ozlemr İşini severek yapıyor ki buralara kadar gelmiş hakediyor bizim için uçuk bi muayene ücreti de ünlüler için çerez parası 😂😂😂
Ozlemr semabrcn deletedmom01 haklısınız valla kızlar 🙂 benim özel sağlık sigortam var o yüzden ona güvenerek arayıp sormuştum gebeliğimin başlarında 🙂