Belinay0922 Bilgec_serife33 bana net 15.haftada erkek dedi.Dun tekrar gittim baska bi doktora oda erkkek dedi.
Fatmabens gunesinannesi_ ben de mecburen bekleyeceğim ikili test için kan verdim 2 haziranda gel hem sonuca bakalım hem tekrar muayene edelim belki gösterir dedi. İkisi de farketmez ilk bebeğim ama sabırsızım heyecanliyim 😊
gunesinannesi_ Fatmabens benim de ilk bebeğim ama ikili test yapmadım sadece detaylı ultrason düşünüyorum🌺
Sudamla Benim 10.haftamda doktorum büyük ihtimalle kız dedi 12.haftamda net bir şekilde kiz olduğunu söyledi doktorum suan 22.haftadayiz🥰 bebeğin pozisyonu ve doktorun bilgisi ile bence tahmin ve belirleme haftası değişiyor 😇
Bbbsr DolceBabanne 20 ne ya 11de öğrenmiştim ben oğlumu 20 cok geç bu bebeğimide 12 ve 14 te kız dedi 16da tekrar bakıcak
babymomy_ Ben 17+4’te gördüm 🥰 öncesinde tahmin ediliyormuş ama net olarak 16. Haftadan sonra yanılma olmuyor diyorlarm
Melisct94 Fatmabens Tam net 16. Hafta belli oluyor 😊 oğlumda 12 de belli olmuştu 🙈 ikinciye hamileyim haftaya 12 olucaz bakalım doktor görebilcek mi cinsiyetimizi😊