Gamze_cnky DolceBabanne en net detaylıda belli oluyor doğru , ama çoğu zaman 16 da söylenen doğru. Nadiren 20 ye sarkar
oznr3434 DolceBabanne özel hastanelerde genelde 12. Haftada söylüyorlar 20. Haftaya gelip öğrenemeyen çok nadirdir.
MirsT Fatmabens sanırım doktora bağlı kesin konuşmadı ama söyledi pazartesi günü 12. Haftamda ama erkek daha erken söyleniyor çoğu zaman
miray_aden Fatmabens detayli ultrasona kadar netlesmiyor tam olarak %80 %90 diyorlar net birsey demiyorlar 16 da kiz 18 de erkek dediler bana da haftaya detayli ultrasonum var onu bekliyorum ☺️
miray_aden oznr3434 ay keske benimkide oyle olsaydi 🫣 ben baska doktora gittim kiz dedi sonra kendi doktorum %80 erkek dedi. Ne mavi ne pembe kiyafet alamadim daha hepsi orta ton 😂😂🫣
gunesinannesi_ Fatmabens ben de özele gidiyorum 14. Haftada belli olur dediler yarın gidicem bakalım umarım belli olur
Fatmabens gunesinannesi_ ben de mecburen bekleyeceğim ikili test için kan verdim 2 haziranda gel hem sonuca bakalım hem tekrar muayene edelim belki gösterir dedi. İkisi de farketmez ilk bebeğim ama sabırsızım heyecanliyim 😊
Seyma_erkan27 Fatmabens Doktordan doktora değişiyor sanırım. Bana 13 haftalık ta kız dedi devlet hastanesiydi değişir diye bekledim 16 haftada yine kız dedi özel doktor du bu defa
miray_aden oznr3434 20+2 suan haftaya detayli ultrasonum var o zamana kadar bekliyorum bende tekrar sormadim doktoruma
Bilgec_serife33 Belinay0922 15 haftalığız net bişey demedi 15inde kontrolumuz var ozman belli olur dedı doktor kız gibi dedi net bişey demedi sizce değişir mi 🙈
Belinay0922 Bilgec_serife33 bana net 15.haftada erkek dedi.Dun tekrar gittim baska bi doktora oda erkkek dedi.