ikranurkutay eylulmihrasmom tamam canım inşallah rabbim bebeğini size bağışlasın inşallah 🤲🏻🥰 dinlenmeye gayret ediyorum bu süreci bı atlatsaydim 😊
eylulmihrasmom ikranurkutay atlatırsın Allahın izniyle 🤲🏻 amin hepimiz sağlıcakla alalım inşallah bebişlerimizi kucağımıza🥰🤲🏻
Betbet98 ikranurkutay yaa çok mutlu oldum senin için bebeğim Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin bana da dua et ismen Betül 🥹🩷
Ruya_burcu45 ikranurkutay 34. Haftadayiz, ilk günden beri kullanıyorum. Onun sayesinde tutundu ikizlerim
Gokaysmom ikranurkutay ben fitil olarak kullanamadım ağızdan aldım faydasını gördüm ara ara yine lekelenmem oldu ama bı sure sonra tamamen kesildi
ikranurkutay Gokaysmom canım kullandım 1 saat yattım ayağa kalktığımda aktı inşallah faydası olmuştur 🤲🏻
Simgeg ikranurkutay 4. Haftadan beri kullanıyorum 36 da keseceğim dedi doktorum lekelenmem vardı önce kahve oldu sonra kesildi vajinal yolla alıyorum
ikranurkutay Simgeg banada sabah akşam vajinal yolla al dedi canım inşallah lekelenme kesilir bugün gün boyu devam etti lekelenme😔
AmineSH ikranurkutay doğuma kadar kullancam ben baştan beri kullanıyorum şu anda 22+3 faydası var evet ama sizde dikkat edin yine de yorulmayın bol bol dinlenin
ikranurkutay AmineSH tamam canım ilacı koyduktan sonra 1 saate yakın yattım ama aktı tekrar inşallah faydası olur 😔🤲🏻
AmineSH ikranurkutay tuvalete gidiyom filan herşey tamam öyle uyumadan önce fitili sokup öyle uyuyorum ben gece tuvalete gidince veya sabah filan biraz çıkıyor ama o alacağını alıyo zaten