ikranurkutay Arkadaşlar doktor bugün progestan yazdı vajinadan uygula daha etkili olur dedi yine kahve rengi lekelenmem oldu kullanıp fayda gören varmı?
Sevval0308 ikranurkutay ben vajinal kullanmıyorum ağızdan alıyorum lakin vajinal kullanıp yararını gören çok kişi var cnm burda
eylulmihrasmom ikranurkutay 14.haftama kadar vajinal kullandım akıntı yapabilir ilaç yeteri kadarını alıp gerisini atıyor dışarıya, etkili bir hormon destekleyici kahverengi akıntı eski kurumuş kandır korkmayın çok geçmiş olsun
ilgihazaal ikranurkutay guzel etkili bir ilac kanama alaniniz oldugu icin lekelenme oluyodur. Birkac gune gecer lekelenmeniz. Sonrasinda kanama alani da iyilesir. Ben aylardir kullanıyorum vajinal olarak
ikranurkutay dilekkaratas1 geçmiş olsun canım kanama lekelenme varmı doktor bana vijina daha etkili vajindan gönder dedi
Arseee Ben agiz yoluyla aldim. Sersemletti falan ama kesildi lekelenme 1 gun minik bi akintiydi kesildi sukur
ikranurkutay Arseee benimde kahve rengi lekeler geldi canım doktoru aradım bu ilacı yazdı sabah akşam kullancaisim inşallah şifa olur
Sumeyye-88 Ben vajinal kullandım haftalarca ve faydasını gördüm ilk başlarda zorlanıyordum ama faydasını gordukce ilaci Bile bırakmak istemedim kendimi güvende hissediyordum ilaci kullanınca
ikranurkutay Sumeyye-88 evet canım çocuk daha sağlıklı tutunur düşüğü önlemek amaclı dedi banada faydasını görmene sevindim🤲🏻🥰
arzu1703 Lekelenme çok olduğu için vajinal kullanamadım ama ağız yoluyla 2 ay kullandım. Lekelenme hemen kesildi. Sadece biraz sersemletiyor. Vajinal alırsan yan etkisi olmuyormuş.
ikranurkutay arzu1703 inşallah güzel sonuçlar alırız canım tek olumsuz bir durum yaşamayalım da geçmiş olsun 🤲🏻🥰
ikranurkutay eylulmihrasmom inşallah öyledir canım 3 haftalıkken gebeliği yeni ogrendigimde yaşadım akıntı şimdi tekrarr kahve rengi akıntı olunca endişe ettim acikcası teşekkür ederim
Busraaa1014 eylulmihrasmom Merhaba benimde attıktan bir süre sonra lavaboya gittiğimde kremsi beyaz şekilde çıktığını görüyorum normal mi ? Tamamen çıkmıyor ama bir kısmı çıkıyor
ikranurkutay ilgihazaal inşallah canım rabbim şifa versin sizede ben ilkkez kullanıyorum inşallah bendede etkisi olur 🤲🏻🥰
Srp37 ikranurkutay Ben düne kadar kullanıyordum bugün doktor bırakabilirsin dedi sabah akşam vajinadan alıyordum ve faydasını gördüm. Ama yerinizden kalkmayın lavabo dışında buda önemli bir etken
ikranurkutay Srp37 yani sürekli dinlenmemmi gerekiyor geçmiş olsun sizede Allah şifa versin inşallah 🤲🏻🥰
dilekkaratas1 ikranurkutay teşekkür ederim sana da geçmiş olsun 🌸 benim ilk gün pembe bi akıntı geldi ertesi günde kırmızıydı kırmızı geldiği gün doktora gittim zaten rahimde kanama vs yok dedi her şey yolunda dedi yorma kendini sadece WC ye kalk dedi ilacı verdi
eylulmihrasmom ikranurkutay stres yapma hiç bol bol dinlen bebişinle keyfini çıkar sürecin 8.haftamda öyle büyük bir kanama yaşadım ki kocaman bir pıhtı düşürdüm bebek düşüyor sandım bacaklarımdan aşağıya kanlar süzüldü hemde aşırı çok ama bebeğim iyiydi ve bana tutundu sende içini ferah tut🥰