Zeyneparsln Demett__ Oha ne kadar pahalı. Bizim sadece yılbaşkarında zamlanıyor bu yol 13 bin ikiside Eskişehir
YigitPoyrazMomm Demett__ Allah yardım etsin hepimize bu zamlar artıkça ben galiba özel değil dağ basında uluyarak doğum yapacam herhalde isyan etsem nereye etcem bilmiyorum gerçekten pes diyorum herşeye zam biniyor kafayı yememek için zor tutuyorum kendimi😂❤
Demett__ YigitPoyrazMomm gerçekten öyle yaa bakalım nasıl olacak. Birde odaya süs yapmaya bile izin vermiyorlar sadece anlaşmalı olduğu yerlere izin var. İşte bende doktoru seviyorum yoksa herşey çok pahalı gerçekten ya
Sevval0308 Mrsfly ya seçimle yuzdeyuz baglantisi yok sadece tevafuk olmuş. Her özel hastaneye Haziran yada temmuz zammı gelir.
ZeynepAsyaAnnesi Demetus doktorum Tuğba Yuvanc Evet evet tabikide alıyorlar ziyaretime ailem eş dost herkes gelmişti Zaten 1 yatakli odadaydim gayet rahat ve temiz ortamdi
Elvanmirza Demett__ Sakarya özel klinik sedat umur 13 bin sezeryan doğum Medar hastanesiyle anlasmali
Sedefibrahim Asena33 ay yok artık ya bu tip hastanelerin adı var okey iyiler ama çok abartıyorlar 29bin ne demek