Demett__ Benim medicana beylikdüzü epidural sezeryan 26.500 ama seçimden sonra zamlancakmış daha 27 haftalık hamileyim.
Zeyneparsln Demett__ Oha ne kadar pahalı. Bizim sadece yılbaşkarında zamlanıyor bu yol 13 bin ikiside Eskişehir
Milazk Ay abartsınlar iyice yaaaaa ben de Gaziantep Sanko hastanesinde 15 Haziran da sezeryan olucam Allah’ın izniyle 7500 dediler demekki bizimkiler gayet uygunmuş
ZeynepAsyaAnnesi Demetus ben şehir hastanesinde oldum aşırı memnun kaldım herkes imrendi temizlik olsun ilgi alaka hizmet çok iyiydi
Demetus ZeynepAsyaAnnesi peki eşinizi fln aldılar mı odaya doktorunuz kimdi sağlıcakla büyüsün bebiş ☺️
Alpvepera Medilife bağcılar barış yolcu sezeryan 7000 tl anneye doğum sonrası diyetisyenine kadar veriyor paketin içinde
ZeynepAsyaAnnesi Demetus doktorum Tuğba Yuvanc Evet evet tabikide alıyorlar ziyaretime ailem eş dost herkes gelmişti Zaten 1 yatakli odadaydim gayet rahat ve temiz ortamdi
Sevval0308 Mrsfly ya seçimle yuzdeyuz baglantisi yok sadece tevafuk olmuş. Her özel hastaneye Haziran yada temmuz zammı gelir.