myangelson Mryy01 6 gün sonra değil de bence 48 saat sonra ayni yerde versen daha iyi olur düzenli artış var mı yok mu öyle takip etmen daha kolay olur
Mryy01 gulsumd1 benim değerimde normaldir değilmi o zaman🙏🏻😊 ben tesadüfi öğrendim işe başlayacaktım kan değerimde çıktı
Reyh Mryy01 ben 2 gün kala 12 beta hcg ile öğrenmiştim, doktorum önemli olan değer değil artışı demişti endişe etme 🌼
Mryy01 Reyh Maşallah bende cumartesi doktoruma randevu aldım düzenli artar inşallah benim oksapar iğnede vurulmam gerekli🥰🙏🏻
anneoluyoruuumm16 Mryy01 canım benim adetim üç gün geçti 4.88 çıktı negatif dediler sağlık ocağında. Bir hafta adet olmayınca korktum kist falan var diye kadın doğuma gittim 562 çıktı hamilesin dedi doktor geç dollenmeymis. İlk beta değil sonrasında ki artış önemli
Sayrkann Kirmizibasliklikizzzzz benimde sat 25 nisan bugün kan verdim sonuç 249 çıktı kafama çok takıyorum düşük değer mi diye
Elif3333 Mryy01 ben 1 gün gecikmeyle 13 le öğrendim keseyi 19 mayısta gördük. Darısı kalp atışına. Artisi önemli değerin büyüklüğü küçüklüğü önemli değil ❤️