3.ayımdan beri kullanıyorum şu an 7.aydayım hiçbir yan etki yapmadı bende

naz_ozz Hatta daha 2 gün önce oldu eşim denk geldi noldu diye korktu bi yandan da 5 aylık oldu hala mı miden bulanıyor diyor 😅 kahvaltıyla içince oluyor bence akşam yemeğinde denemek lazım artık ben öyle yapacağım gündüz içtiğim her şey midemi bulandırıyor

Hiç sorun yaşamadım kızlar 👸

naz_ozz tok karınla Al canım bir de benim ilk gebelikte öyle oluyırdu mevcut bulantıma eş decavit mahvediyordu beni şimdi bulantı ilacı ile kullanıyorum (PRİLAM)bi sıkınt yok kafamı kaldıramıyordum içtiğimde

naz_ozz gece yatmadan önce icersen kusma bulanti yapmaz canım benim de ilk lerde gün içinde içince çok fena oluyordum doktorum gece yatmadan içersen daha raht olacağımı söylemişti şimdi hiç bir skntim yok rahatlıkla kullanıyorum

naz_ozz tok karna içmelisin ilk kullanmaya başladığımda bende de kusma yapıyordu sonra doktorum tok karna içebileceğimi söyledi. Şuan herhangi bir sorunum yok

naz_ozz ban foktor içeyim diye çok zorladı ama benim arada olmuyor her içtiğimde aynıyım

naz_ozz Canım ben aylardır kullanıyorum , ilk 3 ayımda 5 kilo verecek kadar bulantı ve kusma yaşamıştım onun üstüne doktor decavit verince daha kötü olmuştum doktoruma danışınca gece yatmadan iç demişti şuan 38 haftalık oldum hergün hiç aksatmadan gece yatmadan içiyorum ilaçlarımı çok rahat bi şekilde .

Canocann tok karna içiyorum canım bende ama arada kusma yaptırıyor akşam yemeğimden sonra içsem daha iyi olur gibi çünkü sabahları bulantı oluyor arada

naz_ozz kesinlikle tavsiye etmiyorum bebekte zeka geriliğine sebep oluyor .

_moomm herkes içiyor burada şimdi ne desem bilemedim öyle bir şey olsa doktor neden versin ki ?

naz_ozz bende yapıyor. Sabah kahvaltıdan önce içiyorum mide bulantısı oluyor. Özellikle kokusu çok fena 🤢

naz_ozz siz bilirsiniz ben sadece bilgilendirdim ben kullanmıyorum gyno ferro sanol kullanıyorum sadece