naz_ozz yazdı doktor içmedim demir ve folik asit hariç hiç bişeyi gerek görmüyorum sahte sahte şeyleri içmeye midemide bulandırmıştı ayrıca ama o sebepten değil sahte vitamın almak istemediğim için

Ya bende arada kusma yapıyor 26+2 haftalık olduk sürekli olmuyor ama bu ilacı içince bazen kusma yapıyor doktora danışacağım ya bıraktırsın ya da başka versin zaten çok büyük 2 ye bölüyorum yutmakta zorlanıyorum çünkü

naz_ozz suya katılıp içilenler var nazo meyvesuyu gibi ama afedersin iğrenç bir sey valla ben kullanmadım beni de kötü yapmıştı

Bulbulyuvasi ben suya katmayı denedim denemez olaydım berbat koku geliyor tadı daha kötü geliyor hemen çıkardım zaten rezalet bir şey oldu 2 ye böldüm bende ama mesela bazen bir
    Şey olmuyor ama arada içince kusuyorum maalesef 😥😓

naz_ozz ilacını değiştirt canım prilam kullanıyor musun normalde var mı bulantın

naz_ozz aç içiyorsan eğer yapabilir bir de tok dener misin hatta yemek arasında alıp üstüne bi şeyler yersen daha iyi bastırıyor

Benim de aynı oldu hiçbişey yiyemiyorum içtiğimde ben de hap almaktansa yediklerime dikkat ederim diye düşünüp bıraktım uzun zamandır da kullanmıyorum

naz_ozz bende her içtiğimde kustum diye bıraktım içmiyorum artık

naz_ozz Benim de bazen yemekten hemen önce içersem ve midemde gaz varsa o sırada ikisi birleşince yemeğin ortasında yediklerimi ağzıma getiriyor bazen ben de kullanmak istemiyorum ama D vitamini eksikliğim çok var ve bu da kas iskelet ağrısını baskılıyor mecbur kullanıyorum ağrılarım azalsın diye 😓

Mine9494 yok aslında tok içiyorum yemekten 30 dakika sonra ama hem o hem omega hem progestan birlikte içiyorum çok su tüketiyorum gep bir içince o yapıyor gibime geldi ama doktora sorayım yinede🤷🏻‍♀️

Elaozer doktoruma danışayım ne derse ona göre bende bir şeyler ayarlarım

Hamishanim mantıklı aslında sürekli olmuyor arada oluyor ondan bırakmadım bide doktora danışayım o ne derse ona göre yol çizerim

3.ayımdan beri kullanıyorum şu an 7.aydayım hiçbir yan etki yapmadı bende

naz_ozz Hatta daha 2 gün önce oldu eşim denk geldi noldu diye korktu bi yandan da 5 aylık oldu hala mı miden bulanıyor diyor 😅 kahvaltıyla içince oluyor bence akşam yemeğinde denemek lazım artık ben öyle yapacağım gündüz içtiğim her şey midemi bulandırıyor

Hiç sorun yaşamadım kızlar 👸

naz_ozz tok karınla Al canım bir de benim ilk gebelikte öyle oluyırdu mevcut bulantıma eş decavit mahvediyordu beni şimdi bulantı ilacı ile kullanıyorum (PRİLAM)bi sıkınt yok kafamı kaldıramıyordum içtiğimde

naz_ozz gece yatmadan önce icersen kusma bulanti yapmaz canım benim de ilk lerde gün içinde içince çok fena oluyordum doktorum gece yatmadan içersen daha raht olacağımı söylemişti şimdi hiç bir skntim yok rahatlıkla kullanıyorum