Turna44 Deletedmom_85 yok canım Ankarada yaptırıyorlar. Bugun abim ameliyat oldu baya iğne falan kullandılar inşallah canım inşallah sonuca ulaşırsınız tüm bekleyenler. 🤲🤲 Sen İstanbula mı yaptırıyorsun
Aysinnn Ben de tüp bebek düşünüyorum 30 yaşındayım sebepsiz infertilite :( devlet desteği özelde geçerli mi rapor çıkarmak çok mu zor? Devlette ve özelde yapılan tüp bebek fiyatları hakkında bilgisi olan var mı? Çok soru sordum kusura bakmayın :))
Deletedmom_85 Aysinnn evet özelde de geçerli diye biliyorum ama şartı vardı galiba yaş faktörü sorun olması vb. gibi yine yanlış olmasın da. Ben özelde yaptırıyorum ortalama 50 üstünü gözden çıkartmak lazım ilaçlarla beraber
Cimcat Deletedmom_85 benimde tüp bebek ama bu değerler hakkında fikrim yok maalesef 😌benim özel muayene de doktor tarafından takipliydi hep
Deletedmom_85 Cimcat ya benimde doktor takip ediyo zaten geçende verdim mesela baktım ben sorun yok demişti doktor. Benim merakım işte kendim bakıyorum 😬
Aysinnn Deletedmom_85 inşallah olumlu çocuk alırsınız rabbim yardımcınız olsun ben küçük bir şehirde yaşadığım için tüp bebek merkezi vs yok maalesef o nedenle masrafları düşünüyorum başka bir ile git gel zor olacak. Rapor hakkında araştırma yaptım ama çok zaman alıyormuş bazı hastaneler daha önce yaptırdığın işlemleri yeniden istiyormuş aşılama rahim filmi vs.ama ne kadar doğru bilmiyorum.o yüzden bilgi almak istedim. Neyse hayırlısı olsun cevap için çok teşekkür ederim ☺️
yanlisanlamaama Deletedmom_85 bu sonuçların değerlendirilmesi farklı oluyor ya ben de hep bakıyordum anlamıyordum doktor yorumluyordu inşallah güzel çıkmıştır hayırlısıyla pozitifi görürsünüz 🙏🏻🤍
Deletedmom_85 yanlisanlamaama inşallah canım çok teşekkür ederim. Evet doktor hangi gün kaç olmalı ne kadar olmalı daja iyi bilir
Kivircikkuala Deletedmom_85 aşkım ben çok emin değilim ama bence hormonların güzel beni biliyorsun girip çıkmadığım konu kalmadı 😃 E2 çok iyi çıkmış yumurtlaman güzel bence 💞💞💞💞
Deletedmom_85 Kivircikkuala ahsh biliyorum bilmem mii inşallah bakalım bi tane olsun bizim olsun ya diğerleri önemli değil 😬
Deletedmom_85 Aysinnn rica ederim ne demek. Evet biraz süründürüyorlsr insanı maalesef 🥺 Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun 🫂
Aysinnn Deletedmom_85 amin inşallah 🌹bu arada olumlu sonuç alırsınız yazacaktım klavyenin azizliğine uğramışım 😀 olumlu çocuk yazmışım 🤭