Aysee1123 Esmaars Ya tercih meselesi ben birazda görüntü olarak gözüme şık geldiği için ahşap tercih ettim. İkeadan aldım kademeli ahşap beşik. Boyutuda ideal gayet sağlam bir tanıdığımda kullandı çocuğu 3 yaşına gelmek üzere hala rahat kullanıyor. Yer sıkıntımda olmadığı için park yatakların kolay katlanabilir olmasıyla ilgilenmedim pek. Göreceli yani kimisi ahşaptan memnun kalmaz kimisi kalır
Esmaars Aysee1123 bende ahşap beşikleri çok beğeniyorum gerçekten çok güzeller . Hemde 3 yaşına kadar kullanabiliyorsa çokta iyimis . İkeadan bakayım bende o zaman
gulten_01 Esmaars Benimde ilk gebeliğim çevremden duyduklarıma kulak asarak park yatak tercihim oldu ahşapların görsel olarak etkisi çok fakat park yatak kadar kullanışlı olmadığı söylenildi bakalım bende deneyimliyeceğim
Esmaars gulten_01 evet ikisi içinde güzel şeyler söyleyenler oldu bana da ama kararsız kaldım . Araştırıyorum simdilik yorumun icin teşekkür ederim
guzelanne01_ Esmaars yatak odamada salanan anne yanı beşik aldım mobilya olmayandan 2,5 yıl emzirdiğim için odasına git gel olmuyordu gündüzleri odasında geceleri yanımda beşikte uyudu
Esmaars guzelanne01_ evet ilk zamanlar yanımda olması lazım benimde . Odamız da evimizde çokta büyük değil aslında . Bilmiyorum napacagiz . Kullanışlı bişey istiyorum inşallah olur
Esmaars guzelanne01_ maşallah canım sağlıkla hayırla kullansın inşallah . Ama malesef oda yapamıyorum sadece beşik alabiliyoruz su an .
guzelanne01_ Esmaars ozaman canım sadece oyun parkuru al sallanıyorda zaten Açılanlısıda var oyun parkurunun yan tarafı yatak yani yani Aşırı rahat edersin özellikle gündüzleri sen İşini yaparken içine koyarsın oyuncaklarınıda koyarsın oynar taşıması çok kolay istediğin yere taşı
Aysee1123 Esmaars 4 te bile kullanılır diye düşünüyorum 60 a 120 cm birazda çocuğa göre değişir. Bende oda yapmıyorum şuanlık yatak odamda kullanacağım
Ipeko Esmaars yengem ahşap beşik kullandı hareketlenmeye başlayınca sıkıntı yaratmış sert olduğu için çarptığında canı yanmış ve sesten hemen uyanıyormuş park yatağa geçti o da bende uzun ömürlü olması açısından direk park yatak aldım prego aldım yengemde aynısını kullanıyor çok memnun
pelinozturkk Ben park yatak aldım çok memnunum. İlk doğumumda ahşaptı sadece 6 ay kullanabildim. Benimki büyüyen değildi , düştü beşikten. Şuan park yatak kullanıyorum 3 yaşına kadar yatabiliyor 🫶🏻
guzelanne01_ pelinozturkk canım kuzenlerim büyüyen beşikten aldı yine düştüler ahşaba tutunması çıkması daha kolay erkek çoçukları üstelik bu konuda tecrübeli komando gibiler😂Oyun parkuruna yapamıyorlar bunu kayıyor ayağı zaten