ikiprensannesi__ burcudemirr ay ne güzel bı cevap çok teşekkür ederim 🥰 valla içim rahatladı ben stres yapınca bebisede yansıyor stres yapmamaya çalışıyorum inslalah herşey yolunda 🌸🌸
burcudemirr ikiprensannesi__ ne dmek canım gerçekten biz ne yaşarsak onlarda yaşıyormuş sonrasında da mesela hanifliği stresli kötü geven hamilelerin doğduklarında bebekleri çok ağlak olabiliyormus o yüzden dikkat etmek gerek en azından onlar için kafaya bisey takma yani her şey olacağına varır o hoplar zıplar her zman hedefleyebilirsin normal 🙃
ikiprensannesi__ burcudemirr çok şükür bu sabah biraz daha hareketlendi çok şükür Allah’ıma 🤲🤲🤲🤲 teşekkür ederim canım aynen öyle takmamaya çalışıyorum ama herzaman mümkün olmuyor 😞
Hazzyy 24+2 hamilelik gerçekten paronayaklıkmış… Benim de bir gün çok hareketli bir gün tık yok korkuyorum dürtüyorum biraz vuruyor rahatlıyorum. Sıklıkla aşağıda hissediyorum o zamanlar diyorum düştü bebek😅
ikiprensannesi__ Hazzyy benim de birkaç gündür çok aşağıda hareketleri normalmi acaba vajinada hissediyorum resmen 🤣
Rabissss995 ikiprensannesi__ aynı durumu bende yaşıyorum bugün aklım çok takıldı. Ama kontrol günümü bekliyorum başka yapacak bişey yok☹️☹️
ikiprensannesi__ Rabissss995 rabbim öncelikle bize sakinlik versin sağlıkla yavrularımıza kavuşmayı nasip eylesin inşallah annelik böyle bişey işte rabbim evlatlarimizi bize bağışlasın 🤲
Hazzyy ikiprensannesi__ vajinama tekme attığını hissetiğim günün akşamı gögüs altıma kadar çıktığı oldu. Doktor plesantanın yerinde sorun olmadığını söyledi. Bir de annem sürekli erkek kasığa vurur der😅
burcudemirr ikiprensannesi__ ne güzel işte canım bak o hep orda ama biz ber zman hissetmeyebilriz analık ister istemez kafaya takıyoruz acaba bişeymi oldu vs diye ama öyle olunca daha çok stres yapıyoruz farkında olmadan o yüzden relax ol baktin çok için rahat etmiyor devlete git iki dk muayene ol derim için rahatlar
Mummumlilo Hazzyy ay benimde göğsümün altına kadar tekme geliyo hatta sütyenin demirleri mi rahatsız ediyor acaba diye düşünüyorum ama o kadar da yukarda olamaz çoğu zaman midemin üstünden yiyorum tekmeyi
ikiprensannesi__ Hazzyy çok şükür biraz daha düzeldi hareketleri ama sadece kasıkta şaka gibi sanki çıkacakmis gibi vuruyor vurduğu zaman hareket etsin de ben razıyım ya 🤣
Nerfemm ikiprensannesi__ canım stres yapma bunun icin bazen benimde aynisi oluyor o sekilde 28 haftalık olduk ve suan yazarken bile mesaneme baskı yapıyor bazen gün icinde hissedemiyorum gece uyandigimda hareketlerini hissediyorum ben gece cok uyanıyorum ve her uyandigimda hareket ediyor diyorumki demekki benimki gece hareket edip gündüz cogunlukla uyuyor
ikiprensannesi__ Nerfemm çok şükür biraz daha hareketlendi cakim en azından iyiyim diyor arada bir rabbim kimseyi evladı ile sinamasin evlat acısı yaşatmasın 🤲🤲
ikiprensannesi__ Mummumlilo elimde olsa keşke rahat relax bı insan olsam ya 🤣 ama en ufak bişeyde kalbim sıkışıyor 🤣🤣
ikiprensannesi__ Mummumlilo çok nadir benimde oldu ama kafasını yada poposunu yasliyor gibi tekme degildi