Brsksoal234 incinur0102 teşekkür ederim sadece kilo alamamasının sebebini merak ettim acaba riskli bişey mi hastanedeki doktora korkudan soramadım bile
incinur0102 Brsksoal234 daha dün farklı bir doktora daha gozuktum,gelişim geriliği varsa 3 haftayı geçmezse sorun yok dedi,sizin zaten haftanizda iyi,bir şey olacağını sanmıyorum 🥰doğum zamanınız neredeyse gelmiş bile 😍🧿
Kadriye_Aksoy Brsksoal234 benimde oğlum 10 gündür kilo almıyor. Plesanta yaşlanmaya başlamış o yüzden beslemeyi durdurmuş dedi doktorum. Zaten gelişim sıkıntısı vardı bekledim ama 2700 kilosu ve beklemenin bi faydası inanki olmadı o yüzden yarın suni sancı verilecek sabredip inşallah açılmam olur. Olmazsa sezeryan olacagım. İnşallah saglıkla hayırlısıyla kucağımıza alalım.
Aliasaf00 Sabii Sabii Hiç açılmam yoktu ilk dogumumda 12 saatte doğurdum suni sancıyla 37 haftaliktik bizde plesanta yaşlanması olmustu
Brsksoal234 Aliasaf00 özelede gittim şiödi oda aynı şeyleri söyledi suyuda azalmış çocuğun küçük doğar biraz ama sağlığı iyi dedi umarım ağrısız biter bir an önce
Aliasaf00 Brsksoal234 Korkmayın kalbinizi ferah tutun onlar çok güçlü ❤️Çok geçmiş olsun şimdiden 😍☺️
mylifemyworld Brsksoal234 canım ben şuan 38+4 üm kızım 3 kg şuan doktorum 2500 kg üstü olsun yeterli bizim için dedi sıkıntı yok dedi.Ben normal istiyorum bu arada bu yüzden daha iyi dedi aslında.Cunku doğduktan sonra büyüyüp gidiyor zaten.Cikmasi kolay olsun dedi 😂😂
Bereket_4153 Brsksoal234 daha dün bı arakadasla aynı bu meseleyi konuştuk canm bebeğin kordonu ayağına dolanmis ve bebeğin kilo alımı durmuş doktor bunu görmemiş tabi kordonu yani aynı şekilde sana söylediği gibi suni sanciyla doğum etceksin demiş arkadaş biraz daha beklemeyi düşünmüş doktor demiş şu gün gel ve o güne kadar büyük bi ihtimal suyun yada nisanin gelir hastaneye gitcegi sabah nişanı gelmiş suni sanciyla 5 santim açılmış ama bebeğin kalp atışları yavaslamaya başlamış doktor acil sezaryana almış bı bakmislarki kordon ayagina dolanmis böyle bişey olabilir başka doktora da baktır istersen
Brsksoal234 Bereket_4153 2 doktora gittim burda başka özelde yok ikiside bekleyemezsin deyince bende gidicem artık suni sancıya
melike098 Brsksoal234 benim iki dogumumda suniyle oldu acilma ve sancim olmadi için suni verdiler oglum 41+0 kizim 40+5 de doğurdum 11 saat sürdü ikiside
Brsksoal234 melike098 suni sancıyı denemek için vericez sezeryana alıcaz dedi bebek küçük olduğu için aşaya inemiyor dedi hayırlısıyla doğar inşallah
Tugraseda Sabii benim oğlumda son ay hiç kilo almadı. Suyu azaldığından doktor kendi kendime sancımın gelmesini bekletmedi zaten haftamda geçmişti 40+4 olmustu. Oğlum 2825 gr doğdu hiçbir sağlık sorunu yaşamadı. Hamd olsun sütümde hemen geldi ve cok cabuk toparladı tombalak bişe oldu. Korkmayın ve doktorun sizin yönlendirmesine güvenin lütfen