Zuleyhasc Ben de burda bekleyeyim. Ben de şuan Erzurum dayım yaz tatili gelince Antalya da araştırmaya giderim diye düşünüyordum. Doktorlar, doğum temizlik vs ne öğrensem kârdır
Hzky2010 Zuleyhasc geldim geleli daha randevu olduğum hiç bir doktoru yerinde bulup muayene olamadım açıkçası ne zaman gitsem yerlerinde başkaları var daha yeni mezun olmuş doktorlar büyük ihtimalle pek anlamadım . Bi doktoru yerinde buldum sadece oda hiç bir şekilde ne sorularıma cevap verdi başından savar gibi muayene edip gönderdi o yüzden kafam çok karıştı bu hastane için
Hzky2010 Nadide07 bende yeni geldim buraya o yüzden pek bi fikrim yoktu teşekkür ederim büyük ihtimal özel hastaneye gidecek gibi duruyorum bakalım
Nadide07 Hzky2010 bencede eğer maddi olarak ağır gelmeyecekse en mantıklısı gerçekten özel hastane en iyi doktorlar hep özele geçiyor
Zuleyhasc Hzky2010 inanın şuanda benim de karıştı. Üstelik zamanım da azalmış olacak ben Antalya’ya gidince 35. Haftayı geçmiş olacağız. Ben de şuanda ne yapsam bilemedim. Özellerin de fiyatlarını bilmiyorum
Hzky2010 Nadide07 rahatsızlanıp bazı şikayetlerim için gittim doktor suratıma bile bakmadı cevap bile vermedi çıkabilirsiniz dedi çıktım ordan medstara gittim aynı şikayetlerimi dile getirdim direk ciddi birşey olunabileceğini söyleyip alttan rahim ağzı uzunluğunu falan ölçtü yani burda doğum yapıp yapmamak konusunda çok kararsız kalmıştım
Hzky2010 Nadide07 medstarda Fatih Gündoğdu isimli bi hoca vardı bi kere gittim memnun kaldım ilgisinden büyük ihtimalle diğer kontrollerime de oraya gidecek gibi duruyorum artık
Nadide07 Hzky2010 bende medstar gidiyorum aynı yerde Nalan Cihangir var bende ona gidiyorum ama Koray hocayı da duydum çok iyiymişim
Hzky2010 Zuleyhasc en son dokuz buçuk gibi birşeydi haftaya tekrar gidicem ücretler güncellenmiş galiba
Hzky2010 Nadide07 evet bende duydum Koray dumanı rast gele almıştım ama Fatih hocadanda memnun kaldım
Nadide07 Hzky2010 evet oda iyimiş rabbim hayırlısını karşınıza çıkarsın sağlık bir şekilde bebişinizi kucagınıza alın inşallah 🙏 🌸
Nadide07 Hzky2010 epiduralsiz normal doğum sezeryan doğum 11 buçuk oldu epidural sezeryan ve normal doğum 13 buçuk suan güncel fiyat
Rabia234 Hzky2010 8 yıl önce ablam doğum yapmıştı ama çok fazla sıkıntılar yaşatmışlardı yani malesef ki ilgisiz olabiliyorlar bütçeniz kaldırabilirse vitale hastanesinde doğum yapabilirsiniz 8500 tl doğum
Rabia234 Hzky2010 esra ünal a gidiyorum çok memnunum gerçekten birde ali fuat hocayı biliyorum oda çok iyidir ikisinide öneririm esra ünal 415 tl muayene