Daisy0000 Mothertea Tansiyon kişiden kişiye değişir mesela benim normal tansiyonum 10a6, eşimin normal tansiyonu 12.7 .Yani ben 12ye 7 olsam yamuluyorum
_mom3434 Daisy0000 Evet değişiyor bencede benim 9/6 çıkar herzaman dün enseden vuran baş ağrım vardı ölçtüğümde 11/8 çıktı beni yamultuyor direkt bu ağrı
aysenr9918 Mothertea Benimde o haftalarda tansiyonum aynı senin gibiydi doktorum ilk haftalarda normal olduğunu söyledi korkulacak bir şey olmadığını söyledi 16 haftadan sonra normale döndü
Makif Mothertea benimde sürekli düşük doktor normal nol istirahat edeceksin ara öğüne dikkat edeceksin demişti.
Mothertea Portredekitirtil bende tansiyon aleti aldım omronun siz hangisini kullanıyorsunuz en iyisi hangisi acaba koldan aldım ben bilekten vardı doğru ölçmüyor
Portredekitirtil Mothertea omron güzel ve pahalı bir marka👍🏻 benim ki de koldan acura diye bir marka sesli ve ölçtükten sonra dünya sağlık örgütlerine göre tansiyonun normal olup olmadığını söylüyor
Guneskemikseda Mothertea herkesin kendi tansiyonu vardır standartlara göre 9/6 altı düşüktür. Ama benim de her zaman 10/6 çıkar benim normalim bu yani belki seninki de biraz daha üstüdür.
Masalmina1233 Mothertea normal canım benim de dün aynı çıktı sen yüksek olmasından kork yükselince tehlikeli
Tubaut Mothertea Normal gebelikte düşük olması daha iyi benim hep 9-5 ya da 8-4 çıkıyor evet halsizlik yapıyor ama korkulacak birşey değil