Karacam Bir bayan robot süpürge araştırıp haber verecekti kim di o? İki model vardı hangisi daha iyi diye bakıp yazacaktı 😬
casmayn Karacam bence bekleyin Dyson yeni robot süpürge üretti yurt dışında dün satışa çıktı Türkiye’de de başlar yakında.Bana göre en güvenilir be başarılı marka 👍🏻
Bulbulyuvasi Ozoooo canım halı yüksekse kendisi çıkabiliyor mu üstüne hahdhahd hic kullanmadım cahilliğime ver
Maviseker Ummuhan64 Merhaba. Haritalamada sıkıntı çıkardığını duymuştum. Öyle mi yoksa kolaylıkla çıkartıyor mu?
ozgegundogdu1903 Smc sildirme kısmını nasıl yapıyorsunuz acaba bende yeni aldım uygulamada sil özellliğini göremedim tarif edebilir misiniz 🙏🏻
CgladaP [silindi] aynen benimde oldu o kadar süre s5max ı alalı. bende çok memnunum performansından eksilme hiç olmadı. bigün alıp başını gidecek yeter diye hergün çalışıyor canım robot😂
Smc Zele_1207 elim ayagim oldu resmen her gün çalıştırıyorum mopu bir kere kullandım ama süpürge her gün
Ozoooo Bulbulyuvasi bebeğim halı yüksekse çıkıyor benim yedek ince halım vardı onu süpüremedi altına felan girdi Buda çok normal çünkü diğer normal süpürgeyle de zaten ince halıyı iyi süpüremüyordum halıyı kaldırıldığı için onun dışında kalın halıları mükemmel temizliyor silmesi ben silmemden temiz oluyor iz kalmıyor 😹😹
Zele_1207 Smc Valla benimde öyle hergün mutlaka çalışıyor ,mopu bende çok kullanmıyorum ama kullandığımda iyi temizliyor
Karacam casmayn hemen alamıcam büyük ihtimalle oğlumun odasını yaptırıyorum çünkü ama çokda bekletmek istemiyorum gerçekten artık ev iş çocuk eş kendimi çok yorgun hissediyorum 😌
Karacam Ark. Halılarım genel olarak yüksek mutfak ince halı ama baya geniş bir halı . Bn yerleri mopta yapsın istiyorum çalışan biriyim robotoks mu ixaomimi almalıyım? Hangisi daha uygun ve bnm işimi daha iyi görür?
Smc ozgegundogdu1903 uygulamaya girdikten sonra biraz aşağıya inin modlar var süpürge, süpürge paspas veya sadece paspas diye ordan seciyorsunuz