GamzeTopluKk Tugceeylul titreşim gibi olunca eşimin tlfnu çalıyor sanmıştım ilk ,gece vakti uyandırıp kizmistim niye sessize almıyorsun diye , hala dalga geçer ,uyku sersemi haliyle nasıl bir alaka kurduysam 😂😂😂
GamzeTopluKk Yokk amin inşallah .. benim üçüncü gebelik ama iki düşüğüm var , oğluşum a kavuşmaya son 87 gun benimde 😂
Coolmom Bizde 28+2 yiz bugün kontrolümüz vardı 1250 gram kuzucuk🥰🙏🏻 Onun tekmelerini hissetmek müthiş bi duygu değilmi🤰🏻
fatosalih benimde yarın doktorum var. aşırı karnım geriliyor ve hep aşağıdan vuruyor bebişim şikâyetlerim başladı galiba fıtikta var 32 gelsede işten ayrılsam diye bakıyorum.
Elaylama fatosalih canım rapora ayrılsana zorlanıyorsan. Ben 10 gün rapor kullandım şimdi de 20 gün yıllık izine ayrıldım. Sonra 32 oluyorum zaten.
Elaylama eydaBatuhanTuran benimki de 2-3 haftadır ters duruyor bazen erken dönebiliyormuş bu durumda çok yorulmamak gerekiyormuş. Bildiğiniz kafası tam şeyimin üzerinde 🙊 29+1 şuan.
fatosalih Elaylama bugün gittim dr.a 28 haftalık normalde ama şuan 30 haftalık gibi dedi büyük dedim o yüzden sana heyet raporu yazalım dedi artık gitme dedi. maddi açıdan ihtiyacım var dedim kasım ayını bitir. sonra rapor verelim dedi tmm dedim 17 gün kadar rapor alicam sonra zaten 32 oluyorum cnm. isterim 1.5 saatlik yol zorlanıyorum.
Elaylama fatosalih allah yardımcın olsun canım ben 10 gün rapora çıktım 15 gün sonra parası yattı. 10 günün 8'ini ödediler. Çok az bi kaybın oluyor. Dayanabildiğin kadar dayan ben şimdi 20 gün yıllık izne çıktım maaşımı da tam alıcam yıllıkta çalışıyormuş gibi alıyosun ya.
Gulperyurtdas Bizimde 28+0 da 1426 gr dı 💙baş aşağıya dönmüş doğum 7 Şubat gözüküyor inşallah nasip kısmet olursa 🙏❤️😍💋