Esmanur43 Erbasc dün gündüzden baya iyiydi hareketliydi ama dün akşamdan beri çok zayıf hareketleri niye böyle acaba 26 haftalık bu arada korkmalı mıyım acaba
Youngmotherr Erbasc benimki genelde her sola yattığımda vuruyor bazen ben yorulduğumdan o da yorgun oluyor
zeynozey Erbasc bizimde 27+6 bugün hala tam düzene oturmadı hareketleri🙂 Dün çok hareketliydi bugün sabah erken kalkmama rağmen hala uyanmadı prenses 🤣
Zypgri Erbasc bendede aynısı oldu 3,4 gün hareket hep vardı ama böyle eskis gibi uyandırmıyodu sabahları ve güçsüzdü suyumuz azalmış malesef yakın kontrole başladık şimdi artsın suyumuz diye hafife almayın bir görünün uzun sürerse
Erbasc Esmanur43 o haftalarda bende de oluyordu ama hafta ilerledikçe daha güçlü hissetmek gerekiyor aslında bende bilmiyorum neden böyle oluyor 🤷🏼♀️
Mutlulukkk Erbasc Esmanur43 29+2yim bende. Gecen 1-2 hafta bende az hissediyordum. İs yapmak yorgunluk vs cok etkiliyor bence. 2-3 gundur de hamd olsun cok iyi hatta kuvvetli sekilde hissediyorum harektlerini. Kasları bu haftalarda daha da guclenmeye basladigi icin daha sert hssedecegiz 😂 30dan snra daha da belirginlesir her sey diye dusunuyorum. Yani endiselenecek bir sey yok hanimlar. Cok normaaal 🌺😊
Erbasc Youngmotherr ben yorulmuyorum genelde sürekli uzanıyorum hiç birşey yapmıyorum ama bel ağrım da başladı bugün 🤦🏼♀️
Erbasc Esmanur43 imkanın varsa git ben özele takipliyim doktorum randevu dışında kabul etmiyor pinpirikli olduğum için özel bi hastanenin aciline gidiyorum en ufak birşey olunca
Esmanur43 Erbasc karstayım özel hastane yok özel muayenehane var bende oraya gidiyorum ama orası da randevusuz almıyor maalesef
Erbasc Zypgri aa 3,4 gündür var bende olmazsa bi gidip baktırayım hiç aklıma gelmemişti bu teşekkür ederim
Erbasc Esmanur43 canım şimdi konuştum doktorumla 1,5 saattir takip ediyorum bende 4 kez oynadı doktorum hiç oynamazsa sıkıntı hareketlerinde azalma güçlenme değişe bilir korkma dedi sende korkma normalmiş
Erbasc Hamalp yok bizimkinin maşallahı vardı 2,3 öncesine kadar sabaha kadar yatmıyordum ama 2,3 gündür çok az hareket ediyor