Gulnar_Sattarova nora_01 hayır bi yan etkisini görmedim, zaten bende genetik pıhtılaşma sorunu olduğu için yüksek doz kullanmam gerekir. Folbiolun dozu bana az geliyordu, o yüzden bi sorun yaşamadım
Sinem2019 Folbial riskli hamilelik sakat kalma olasılığı yüksek gebelikler kullanıyormuş bana da sağlık ocağı vermişti hamile kalmadan önce başladım hamile kalınca kullanma onu dedi doktor felix fol diye bi ilaç aldım çok iyi 30 adet 170₺
nora_01 Sinem2019 benim 2. hamileliğim ilki kürtaj oldum kalbş durdu buda riskli şuan progestan kan sulandırıcı ve proluton iğne kullanıyorum o zaman doktor o yüzden mi vermiştir bana ?
ruyabars-22 Bence folbiol kullanma ben hemşireyim eşim doktor folbiol mg fazla Pregnom kullanıyorum içersinde omega3 b12 de var kabızlığıda iyi geliyor
nora_01 ruyabars-22 sağolasın canım neofol kötü mü ben ilk gebeliğimdede onu kullandım bide afedersin isalim geçmiyor günde 6-7 kere tuvalete gidiyorum bu normal mi gebeliğin basında normal deniliyo ama 6+5 im
nora_01 ruyabars-22 4 tane verdi 3 günde bir vurduruyorum kalçadan Allahım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
ruyabars-22 nora_01 neofol çok bilmiyorum kullanmadım ama ücretli o da sanırım. Gebeliğin ilk haftaları İshal olabiliyormuş
ruyabars-22 Golge98 pregnom da ücretli karşılanmıyor ama iyi yani ben bayandır kullanıyorum bütün iş arkadaşlarım da onu tavsiye etti ve onu kullanmışlar
nora_01 ruyabars-22 evet ücretli 155 tl ye alıyorum Allah razı olsun içim rahatladı endişe ediyordum 🌸
ruyabars-22 nora_01 amin inşallah 🙏 stres yapma Allah büyük sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Neofol baktım içeriği iyi onu da kullanabilirsin ❤️
ruyabars-22 nora_01 biraz yağlı bir iğne kalçada ağrı yapabilir zeytinyağı ile masaj yapabilirsin yada sucak uygulama yapabilirsen rahatlar