Nr_avc3 Deryaa00 canım tok karnına içiliyor diye biliyorum bende ilk defa şimdi kullandım efermag diye magnezyum bende yapmadı
Nr_avc3 Deryaa00 gece ben cesaret edemedim gündüz başlarım dedim biraz önce içtim bakalım bende nasıl bir etki edecek
dilay_06 Deryaa00 magnorm kullanıyorum gece uyumadan 1 bardak suda eritip içiyorum mideme herhangi bir etkisi olmadı fanta gibi tadı var
ballikedii dilay_06 bende magnorm kullanıyorum ama bana deli gibi mide ağrısı bulantı ve yanma yapıyor sabah akşam alıyorum tadı aynen fanta gibi ama sonrası beni deli ediyor
dilay_06 ballikedii ben de 32+4 3 gündür tekrar başladım daha önce de kullanıyordum bulantının başka sebebi olabilir mi
ballikedii dilay_06 onu kullanmaya başlayınca başladı bulantılarım aslında daha önce kabız olduğum zaman doktorum kullan demişti bana o zaman günde 1 kere içiyordum şimdi sabah akşam olunca çarptı heralde 😂
Nr_avc3 Deryaa00 inşallah canım benimde sancılarım vardı ondan verdi o zaman karın kasık ağrısınada iyi geliyor
Nr_avc3 Deryaa00 benimki de efermag niye böyle oldu anlamadım ama hap şeklinde olandan yazdırayım diyorum