nur_bebek34 Hepsini bir mi atmalıyım renkler karışır mı birde kaç derece yıkamalıyım. Bebek sıvı deterjanla yıkıcam ayrıca bir durulama yapayım mı beni aydınlatır mısınız.
Golge98 nur_bebek34 ben baştan beri hep karışık yıkıyorum bazen 30 bazen 40 yıkıyorum Bi sıkıntı yaşamadım normal yikaman yeter
Melikenl nur_bebek34 geçen hafta yıkadım. 30 derecede. Bebişin kıyafetleri hep açık renk. Ama koyu renkli biseyelr olsa ayrı yikardim. Ekstra durulama yapmadım.
Allahkahretmesin1 nur_bebek34 renklilerle beyazları ayırdım ben hatta koyu renkli olanları da ayırdım 30 derecede yıkayacağım çeker yoksa zaten minicikler iyice küçülüp kalırlar😂
Papatyakokulukiz nur_bebek34 Vallaha kuzum ben koyu renklileri ayri yıkıyorum 30 derece günlük hızlı yıkama var benim makinede onla yıkıyorum. Sıktırmadan .
Melikenl nur_bebek34 yapabilir canım riske atma. Kotu elinde de yikayabilirsin. Minnacık birşey zaten 🤭
Golge98 nur_bebek34 pamuklu 40 derece 2 saat 10 dakika 30 derece 1 saat 53 dakika ben beyaz renkli bebek hepsini pamuklu ayarda yıkarım 😃 beyazlar 60 renkli 40 bebek 30 40 dönüşümlü
09-11-22 Ayrı ayrı yıkayın size tavsiyem. Koyu renkler renk verebilir. Ben daha yıkamadim ama yıkayınca ayrı ayrı 30 derecede yikiycam bebek sıvı deterjanı ile
Golge98 09-11-22 bebek kıyafetlerini 30 veya 40 derece de yıkıyorum 1 saat 53 dk veya 2 saat 10 dakika sürüyor yikanmasi😄
ballikedii nur_bebek34 bende karışık yıkıyorum 30 derecede 12 dk kısa program eğer çoksa attıklarım 30 dk da sonra kurutmaya atıyorum mis gibi çıkıyorlar
Beigebaby nur_bebek34 koyu renklilerle açık renklileri ayırarak yıkadım renk verebiliyor çünkü , 30 derecede kısa programda yıkadım .