Korkutmak istemem hiçbirinizi, ama 2021de Yozgat şehir hastanesinde dığum yaptım,resmen facia yaşadım denilebilir,sezeryan olmam gerekirken normal doğuma zorladılar,,suyum bitmişti , bebeğimin karnımda nabzi gitti kaçkere,buna rağmen sezeryan yapılmadı, üstüne bi de açılmam milim milim ilerliyordu,çok acılar çektim,herşeyi geçtim o acılardan sonra bebeğim yanımda olsa bu kadar koymazdı bana ,ama doğum başladı doğum anında bile bebeğimin nabzı çok düştü,ebeler korktu doktoru çağrdılar ,doktor geldi baktı normal dedi ama normal değildi,çünkü bebeğim doğdu boynuna 3 kere kordon dolanmış,ağlamadı doğunca,,aşı yapılınca yorgunca 2 kere mızıldandı bitti,hemşire doktora götürdü bebeği,doktor baksın ona göre bilgi vericem dedi,ve gidiş o gidiş,eşim aradı ki bebeği sivasa sevk ediyolar,doğumda oksijensiz kalmış, hipotermi tedavisi gördü,mr çekildi eeg çekildi 3 ayına kadar sürekli sivasa götürdük,göz arkasında kanama olmuş doğum zor olduğu için,,,kendi acılarımı geçtim bebeğim çok çekti, elhamdülillah şimdi çok iyi ama psikolojik olarak çok yıprandık,,,şimdi 2.hamileyim aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum,,,doğuma son 2 ay kala özel kliniğe (kadriye hocaya) kontrole gidiyordum,,,ama doğum şehir hastanesinde oldu,doktor da maalesef Oğuzhan Karakoç’du,ki zaten tüm süreçle ebeler ilgileniyor doğumı bile ebeler yaptırıyor bi sıkıntı olursa doktoru çağırıyolar