uyar-46 Merhaba kızlar yozgatta doğum yapan var mı acaba? Hastaneyle, doktorlarla, doğum süreciyle ilgili biraz bilgi verir misiniz?
Kelebek33 uyar-46 bende Yozgat’ta doktora gidiyordum Şule hanım. Var o gayet ilgili ben çok sevdim hastane de tertemiz yani bence yapabilirsin
Kbraaaaa-- uyar-46 valla ebelerin ve orda dogum yapan dan duyduğuma göre tek kislik odalar ama babaları almıyorlar 😏
Smeyye_9195 Bende Yozgat sehir hastanesinde doğum yapmayi düşünüyorum ama nasıl bir yer doktorlar hemsireler nasil ilgileniyor hicbir bilgim yok
Smeyye_9195 uyar-46 27+5 canim. 26 ağustosa denk geliyor doğum Allah izin verirse Sen lac haftaliksin
uyar-46 Kelebek33 şule hanıma hiç gitmedim ama aklımda olsun sırayla doktorları deniyorum ben oguzhan beye gittim en son😀
minigin_annesi11 uyar-46 soyismi ne acaba ben de Oğuzhan yürüke gitcem ilk kez nasıl biri bilmiyorum şehir hastanesinde
uyar-46 Smeyye_9195 gittim ama memnun kalmadım başındsn savmaya çalısıyor herkesi şikayelerine doğru düzgün cevap vermiyor zorla çalısıyor gibi davranıyor kaprisli birisi bence iletişim sorunu yaşadım yani aöa oguzhanın bey çok iyi bence onunla devam ediyorum ben
Smeyye_9195 uyar-46 Bende Oğuzhan beye gideyim o zaman . Randevu sıkıntısı var gsliba hic randevular açık değil
Smeyye_9195 Kbraaaaa-- Yaaa. E ben Bingölde babalari almiyolar diye memleketimde doğum yapmak istedim
Mehmetkaaninannesi Bütün arkadaşlarım şehir hastensinde doğum yaptı aşırı memnunlardi odanda yapiyormussun tertemizmis
Smeyye_9195 Mehmetkaaninannesi Evet bi tanıdığım da öyle söyledi. Cok temiz bir yer tqvsiye ederim dedi
Kbraaaaa-- uyar-46 kizlar bende oguzhan Karakoça gidiyorum ama tayini cikmis gidecekmiş degistirmem lazım ama kime gitsem bilmiyorum