sekerparemm Eylul_1 muhtemelen çok yeni 2 gün arayla takip isticekler düzenli artıyor mu diye sat tarihin ne?
ladyax Vardır ancak sağlıklı olduğunu anlamak için 2 günde bir %60 artış görülmesi gerekir muhtemelen çok yeni bir gebelik olduğu için kese görünöeyeceğinden doktor ultrason ile bakmadan 2 günde bir artışı görmek ister
Selcanunal2004 ladyax tatlım bende kese göründü doktor betaya getek yok dedi Ben başka bir yerde beta yaptırsam mı Yoksa haftaya randevu verdi kalp atışı için onu mu beklesem kararsız kaldım Korkuyorum olumsuz birşey olcak diye
Eylul_1 Selcanunal2004 Kese göründüyse bence beta yaptırmana gerek yok kalp atışını dinlemeyi bekle 😊😊 bende 7 mayısa randevu aldım biraz zaman geçsin belki kese o zaman görünür diye
ladyax Selcanunal2004 keseyi gördüyseniz kalp atışı için bekleyin 🙏🏻🙏🏻 gönlünüzü ferah tutun benim arkadaşım 8 haftalıkken kalp atışı duyamadılar kürtaj dediler kese boş dediler 10. Haftada kürtaja gidip kalp atışını bebişini görüp geldi
Selcanunal2004 ladyax yaaa şuan gerçekten çok içim rahatladı Cumartesi tekrar ramdevu aldım tekrar gidicem Daha önce 1 kimyasal yaşadım 4 yıldır bekliyorım ve ilk gebeliğim biraz heyecanlıyım acıkcası
Tugce-12 Eylul_1 kaç haftalık olduğunu bilmiyorum ama daha çok yeni tebrik ederim hamilesiniz hayırlı olsun İnşaAllah 🥳