09-11-22 Canlarım 28 haftalık olduk. Aslında şuana kadar aklımda bir isim vardı ama şuan kararsızım. Rüyamda görmüştüm bu ismi yıllar önce bekarken kızım olduğunu ve adını Lavinia koyduğumu gördüm. Sizce fikir verin bana . Şuan kararsızım 🤦🥺
ballikedii 09-11-22 lavinia nın anlamına baktınız mı aslında lavinya gibi kulağa naif geliyor. Ama isim önerisi isterseniz güneş mersa Ece Leyla isimlerini düşünmüştük biz 🫶🏻
beyzacmvrc 09-11-22 lavinia koycaksaniz bile kimliğe o şekilde sakın yazdirmayin çocuk çok sorun yaşar ilerde. okunduğu gibi lavinya yazdırın bari, tavsiye 🌼 Anlamını bilmiyorum ama kulağa biraz değişik geliyor bilemedim 😑
09-11-22 ballikedii lavinya ya da lavinia aynı anlamları zaten güzel yüzlü anlamına geliyor bilemedim ya kafam karışık
babymomy_ Lavinia bence zor bir isim olur. Ben olsaydı tercih etmezdim tabiki karar sizin 💐 kızım olsaydı adını öykü koyacaktım ben .
09-11-22 beyzacmvrc güzel yüzlü anlamına geliyor aynı zaten lavinya ve lavinia büyük ihtimal kimlikte lavinya olur
Birannis Bana çok hoş gelmedi açıkçası vanilya anlayan bile çıkabilir ilerde sorun olur Gökçe. Miray . Bence güzel isimler ha birde Asel benim ilk kızımın adı tavsiye ederim