semrap Premsesssprenss ya cok iyi maşallah. benim de kizim 3 yasi bitirdi simdi 15 haftaligim ilk gebeligidme suyumu patlatmislardi 9 cm de sezeryana alindim. 2. zaten hemen hamile kaldgim icin sezeryandi. bu 3. gebelik yapabilir miyim bilmiyorum. hangi sehirdesiniz
Premsesssprenss semrap biraz daha riskli olabilir tabi 3. İse ama tabi bunu en iyi siz ve doktorunuz belirler risk kar karşılaştırması yaparak önemli olan bebislerin sağlıklı olması🤗 ben Iğdır da yaptım
Premsesssprenss semrap 37+5 de gelmek istedi bebiş suyum geldi önce hastaneye yatış yapıldı 12 saat sonrada ağrı ve acilmalar başladı
Mrsceyms Premsesssprenss İnanin cok istiyorum doktorum biraz guvence verirse düşüneceğim. Umarim benim de sizin gibi bir kac saatlik dogum serüvenim olur. Hepimize kolay dogum nasip etsin rabbim. Tesekkur ederim iyi geldi vallahi desteginiz🙏🥰
Premsesssprenss Mrsceyms inşallah her anne istediğini yaşamalı bence inşallah sağlıkla gelsin bebisiniz🤲 tabi siz yine çok kendinizi sartlamayin ben doktor sezeryan dese ona tamam diyecektim her şey akışına ve Allah’a bırakın gerisi hallolur inşallah 🤲
Premsesssprenss Goncadgy yok epidural da yapılmadı vaktini geçirdin dedi ebem ben siklasinca yapalım dedim şu an imkansız dedi😊
YUSUF19UMUT Gamzeuzunn vücudunuza kendinize ve bebeğinize güvenin 22 mayısta 28 ay arayla ssvd yaptım benim doktorum çok iyidi. Sezeryan sonrası sezeryan daha risklidir demişti bana..sezeryan sonrası vajinal doğumdan.
Mrsceyms Premsesssprenss Bende ayni fikirdeyim. Kendimi asla sartlamiyorum normal olsun hersey yolunda gitsin cok isterim tabi ama sezaryen olman gerek derse doktor kendimi ve bebegimi riske de atmam. Vallahi nisanim falan gelirse namaz kilip gidecegim😞
Premsesssprenss Mrsceyms kesinlikle olmasi gereken bu bence zaten anne bebek saglikli olsun gerisi önemli değil🤗 inşallah istediğiniz gibi alırsınız bebeginizi kucaginiza 🤲
Rana26 YUSUF19UMUT ben İstanbul’da bakıyorum doktor arıyorumda bilginiz var mı acaba 3 sene geçti sezeryanımın üstünden