beyzacmvrc Ftm128 Allah senin için hangisi daha hayırlı ise onu nasip eylesin inşallah ☺️ Sağlıkla sıhhatle kucağına al, en kolayi ve sağlıklısı hangisi olcaksa senin ve bebeğin için onu nasip etsin rabbim. 🌼💕
Ftm128 Golge98 ayy ne güzel sabahtan beri dört dolanıyorum odanın içerisinde açıklığım hala 1 cm hiç bir şey yemememi söylediler sezeryana alabilirlermiş açıklığım olmaması durumunda ne ağrım var ne sızım çok hafif kasıklarom ağrıyor açıklığım olması için bekliyorum ve dua ediyorum
Ftm128 Golge98 açılma Golge98 suni sancı verdilermi peki kendiliğindenmi oldu açıklık yaa çok strese girdim
Tubaut Ftm128 suni neden vermiyorlar benimde ilk doğumda suyumun gelmesi ile gittim açıklık ve sancı hiç yoktu suni verelim bi etki etmezse sonrasına bakarız dediler suni aldığım anda açılmalarım başladı ortalama 5 saatte doğurmuştum
Ftm128 Golge98 işte yok sancım çok hafif kasıklarda ağrı var ama oda çok hafif sabahtan beri kendi kendime eğil kalk yapıyorum yürüyorum falan ama yok açılmıyor😅 Ben kesin normal doğum yaparım diyordum gebeliğin çok rahat geçti çünkü öyle düşünmemek lazımmış demek ki
Snnaadayi @Ftm128 Allah yardımcınız olsun aynı şeyi bende yaşadım 24 saat dolmasina 1 saat kala sancım başladı ve yarım saat içinde doğum yaptım inşallah sizede aynısı olur stres yapmayın