Herkese merhabalar bende doğumumu yaptım şükürler olsun Genel anestezi ile 3. Doğumumu yaptım ilkleri de öyleydi.
Devlet hastanesinde yaptım ama sanırısınız ki özel hastanede yaptırdım sabah geldik ilk odamıza hemen odamı az süsledim sonra hemşire sonda taktı ben kendimi kastıgım için sağolsun hemşire hanım çok kibardi beni bekleyerek yavaş yavaş taktı ilk bi kaç dakika sızlama oldu sonra geçti nst ye bağladı ve doktorumuz geldi bizimle selamlaştı saat 9da ameliyathaneye indim çok korkuyordum stres baya yapmıştım bol bol ayetel kürsü okudum o çok rahatlattı beni daha sonra ameliyata aldılar genel istedim hemen sanıyede uyuyorsunuz zaten gözümü açtığımda ağrım vardı midem bulandı bunu söyledim hemen yardımcı oldular bi iğne yaptılar geçti hepsi çok iyiydi daha sonra odama çıkardılar ve hızlıca hemen gıydırme alttan muamene bizim iyiliğimiz için ilk biraz acıyor sonraki muane de acımıyor artık ama ben elimle karnıma hep masaj yaptım bol bol o çok fayda etti kan akmasına ve Rahime hemen bebeği emzirdik o sıra hersey hızlı ilerledi peş peşe çok ağrı sızı hıssetme olmadı hemen serumlar falan takılıyor vakit geçtikten sonra da ayağa kalktım direk karşıya bakarak onlar kaldırsın diye beklemeyin siz onlardan destek alin ki kendi vücudunuzu daha iyi anlarsınız canınız yanmaz şekersiz kayısı hoşafınız mutlaka olsun ben şekerli yapmıştım gaz çok oldu zorladı tekrardan şekersiz sade yaptık ılık ılık o çok iyi geldi kendinize bebeğinize odaklanın hersey güzel geçiyor inanin birde benim gaz problemim olduğundan sütüm gitti BESTLAK DAMLA aldırdı bebek hemşiresi fayda ediyor gerçekten aklınızda olsun herşey çok güzel iki güne daha iyi oluyorsunuz Allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah