Kızlar oncleikle hayırlı sabhalariniz olsun . Söylemiştim 20 gün geride Oğlum 20 gündür ne bı gram almış ne bı gün atmış . Hata yavaş yavaş zayifliyo Eğer cihaz farklılığından değilse(3050 /2780) 36+2 de kalmış. Acilden tespit edildi bu durum Sanırım o yüzden pek dikkate alınmadı farklı el bakiyo diye ama aşırı can sıkıcı bı gün değil bı hafta değil . Neyse tansiyonum evdkei kadar yüksek çıkmadı Ama Bı anda inip cikiyodu . Değerlerim iyi çıktı İlk gittiğimde sancım Bı kere çok yüksek çıktı tek seferlik sonra çıkmadı düşüktü hep. Ve Serum verildi Rahatlayın tansiyonum düzelsin diye . Serum verilmesiyle sancım yükseldi Ve düzenli sancı olmaya başladı. İki kere bı saat arayla çekildim serumdan sonra Daha bı düzene girdi yavaş yavaş yükselerek . Sanırım ilk ocne normal dogummu tetiklemek istediler Düzene girdi sancılarım Eve çıktım Tansiyonum düzelince Cuma tekrar gidicem Herşey umarım orda belli olur dua edin 🥺❤️❤️suanlik iyiyiz düzenli sancılarım var Su falan gelmedi henüz… uzun olduysa hakkkimizi helal edin açıklaması kafanız karışmasın diye uzattım🌹