Minnosannesi Merhabalar özel hastanelerde sezeryan kaçıncı hafta da alıyorlar bilgisi olan var mi acaba 🤔
Merve201119 Minnosannesi ilk oğlumu 37 de aldılar kızımı 38 de aldılar bunada 38 de alırız dedi doktorum
PelinK Minnosannesi canım ben 38+4 de Doğum yaptım ama tarihi biz belirlemiştik doktorumda müsaitim olur dedi herşeyimiz tamdı
Nlnr_anne Minnosannesi bende yarın iki doz daha olucam yarın ansik olurum bilemiyorum.kisiden kişiye değişiyor etkiler o zaman
Minnosannesi PelinK bizim de cok şükür herşeyimiz tam bakalim yarın gidicem bende bana sorarsa 1 aralık demeyi düşünüyorum
PelinK Minnosannesi aynen çakım tarihini belirleyin bir de ben açıkçası o normal Doğum sancısını çekip psikolojimi bozmak istemedim neyle kariılacağımı bilmiyordum
Minnosannesi PelinK malesef ben istesemde normal olmuyor bebeğin eşi önde olduğu icin 😑 hayirlisi olsun onlar sağlıklı olsunlarda
PelinK Minnosannesi ya bende çok istedim normal benim de Çatım darmış ama şimdi iyi ki diyorum canım en temizi en güzeli gerçekten sezaryen. Tamam normal Doğum kadın için çok iyi bişi ama sezaryen daha iyi 😂