Fadimehizz anneoluyorrumm biz de 31+1 olduk zman azaldıkça ben de çok heyecanlanıyorum doğması için gün sayıyorum resmen.Bir tarafım da garip bir duygusallık gurbette olup tek olmak o da ayrı hüzünlü🥲
Bebegim23 Fadimehizz 31+2 sona doğru herşey stres hryecan Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize ins
Havvaca menessare senden 1 gün öndeyim benim bebeğim de aynı geceleri top gibi yapıyor kendini karnımı ovalayıp konuşuyorum onunla normale dönüyor hemen
menessare Havvaca insan panik oluyor bana da geçen çok yorulmuştum karnımın şekli değişti resmen yorulmamak lazım demekki 😨 inşallah zamanında sağlıkl gelir hepsi . Kasıklarımın orda hissediyorum bazen elini yani elidir diye düşünüyorum bilmiyorum insan herseyden evham yapıyor 🤷♀️
Skrblt 2131238222 geçmemesi uzun sürmesi normal değil. Doktora görün ve nst ye bağlan mutlaka. Rahim kasılması olabilir. Eğer öyle bir durum varsa ilaç tedavisi ile müdahale edebiliyorlar.
gizem_zybk Bebegim23 30+3 um bende evham ve panik çok kötü gerçekten çocuğum kipirdiyor normal ama bi yarım saat hissetmeyim korkuyorum hareketler nasıl sizde biz sabahlari iyyiz ama aksam olunca ayrı bi coşuyoruz maşallah
yesimsss Bi kaç gündür aniden tuvaletim gelmiş hissi oluşuyor böyle saniyelik bi şey hani tutarız tutarız en son noktasına kadar sanki tam geliyor hissederiz ya öyle bi şey ☺️ Sızlama gibi oradaki damarları hissetmek gibi . Garip oldu anlatırken de yaşayan var mı benzer durum
yesimsss Love13 aayyyy ne ki acaba bu 🤓 korkulacak bi durum değildir gibi geliyor ama bebeğinizin hareketleri de iyiyse ,,, yine dr kontrolünde dile getirmekte fayda var