aygulb Demetmom benim demir depolarım bomboş gebelik önceside kansızlıktan çok çektim o yüzden bunları öncesindede kullanıyodum gebeliktede devam ediyorum daha düzene girmedi gerçi ama o vitaminin faydasını görüyorum
aygulb tunahansmom biraz ağır bütün vitaminler olduğu için balık yağı tadını alıyosun ister istemez ama o tadı almadan direk yutuyorum bide tok karnına içmeye özen gösteriyorum yoksa doğru söylüyosunuz tadı kötü ☺️
Kediler Gebelikten 2 ay önce kullanmaya başladım, 7. aydayım hala kullanıyorum. Doktorum başka takviyeye ihtiyaç duymadı. Kramplar için magnezyum verdi sadece
Aecer tunahansmom 3. kutudayım 27. haftadayım hamilelikte de doğuma kadar kullanıcam. Kilo yapmıyor yani bende öyle bir etkisi olmadı. Bunun yanında kan hapı ve magnezyum kullanıyorum. D vitamini hamileliğin başında vermişti şişe hala bitircem inş 😁 bunun içinde de var doktorum ordan da alıyorsun sorun değil dedi
Esoo06 Aecer bende ocean mummy kullanıyorum da kan hapı ne zaman verdi Bide magnezyum ne zaman başladınız
Aecer Esoo06 kan hapına 25. haftada başlattı. Magnezyumu sırt ağrılarım çok olduğu için ben istedim direkt ama 20. haftadaydım onda da. Magnezyum ilk başladığımda çok ishal yaptı bende o yüzden gün aşırı içmeye başladım
Erkekannesiiii Kızlar ocean mummy De folik asit de var ya ilk 3 ay folik asit deniyor. Bir zararı olur diye icmiyordum bende. Fazla folik asit de cocukda hastalık yapmıyor mu
Tugbazdmr tunahansmom bende hamile kalmadan önce kullanıyordum 7. Haftaya kadar da kullanmaya devam ettim daha sonra bir mide bulantısı yaptı değiştirdi doktorum. Affedersin ama sürekli gegirmem geliyordu ve geçirdikçe ağzımda balık tadı geliyordu kusuyordum