Kızlar tek başına yapan nasıl yaptı Allah aşkına 😔
Biz mi çok abartıyoruz acaba 😅
Evim 3+1 bir odam boş duruyor. 8 camim var hepsinin tülü duvardan duvara. Camlar annemle tüm günümüzü aldı. Akşam mutfak temizliğine başladık mutfağımda da dolabım cok tabak çanak da çok olunca oda çok yordu daha bitmedi bile mutfak. 😓
Bide ben annem gelmeden koltuk sildim petekleri kapıları sildim ayakkabiligi konsolu vs sildim yatak odamdkai dolabı sildim düzenledim. Birçok şeyi önden yapmaya başlamıştım ama bitmiyooo
Daha banyo var 😒 çok yorgunuz ikimizde 🥴
Daha yerler supurulup silinip halılar serilcek kimisini makine de yıkadım kimisini yıkamaya verdim. Perisanim su an kaç gecedir bel ağrısından uyuyamıyorum 😥 36+5 olduk bugünlerde bu kadar yorgunluğun üzerine kızım gelmezse ne mutlu bana bir yandan da korkuyorum. Ama herşeyide anneme yük edemem bersber yapıyoruz çoğunu anneciğim yapsa da ayaktayım. Kadın tutsam yalapşap yapıp gidiyorlar bide arkasından ben uğraşırım. Ay iyice duygusallastim nasıl oducem annecigimin hakkını 😥 geçen geldiğinde gönderirken çok ağlamıştm🥲
Tam oturup biraz dinlensyim diyorum bu sefer de karnımda savaş basliyo kıpır kıpır tekmeleri canımı acitiyo