Melike_21 İlk gebeliğim haliyle ilk defa doğurucam Allah’ın izniyle suanlik normal doğum görünüyor 22+4 üz💙Neyse sorum şu ki normal doğum da kesiyi uyuşturup atıyorlar demi 🫢😢
Catsofmom Melike_21 Kaynanama kalırsa ona çektiysem kesilmeden pırt diye doğuruverirmişim 🤣 şu çocuk zamanında çıksında sussa artık.
Golge98 Melike_21 herkeste kesi olacak diye bisey yok ama uyusturmuyolar 2 saniye sürüyor zaten minik Bi kesi atıyorlar attıklarında
Deletedmom_103 Melike_21 ilk gebelik evet ama korkunun ecele faydası yok bu çocuk bi şekilde çıkacak ordan 😂
Erva_21 Benimde ilk gebelik ve 39+5 olduk her an gelebilir buradaki pozitif doğum hikayelerini okuyup biraz korkumu yenmeye çalışıyorum 🙈😂😂
Melike_21 Erva_21 valla bende pozitif şeyler bekliyorum 💙🫢Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıcakla kucağımıza alalım bebislerimizi🌹
anayimbenanaaaa Deletedmom_103 sıcak duş etkisi yavrum💅💅 ama yanlış ıkınma sonucu yırttım eğer güzel ıkınsaydım kesisiz dikişsiz bir doğumum olacaktı🥲 hem nefes kontrolü hem sıcak duş doğumu kolaylaştırıyor
anayimbenanaaaa Melike_21 hastanede duş vardı her sancı geldiğinde sıcak suyu göbeğime belime tuttum o açılmayı çok hızlandırıyor hastaneye gitmeden öncede duş alıp gittim oyalandım falan dayanamayıp gittiğimde 3 cm açıklığım vardı ondan sonra 3 saat içinde doğumum oldu
Nazlison Melike_21 1 ay olucak doğum yapalı tam açılmam oldu ama bebek çıkmayınca kesi attı doktorum uyusturdu iğneyle sonra dikti hafif ağrı hissettim uyuşturucu sprey sıktı